Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » ISYAN-2 BU KiTAP ORTALIGI SARSICAK GIZLI TARIH




Yalçın Küçük'ün "İsyan 2" kitabı gündemi sarsacak! Ünlü yazar Murat Belge'nin annesi Ça Ça Gabor ile Atatürk arasında neler yaşandı? Yalçın Küçük'ün son kitabında Talat Paşa'nın yahudi olduğundan, Atatürk'e suikast teklifi yapılan İsmet Paşa'nın tepkisine ilginç olaylar yeralıyor.

üçük''ün ''İsyan2''si çok tartışılacak
Yalçın Küçük''ün "İsyan 2" adını verdiği kitap, çok tartışılacak. Atatürk''ten, Talat Paşa''ya, Rıza Nur''a kadar bir dizi konuda aykırı iddiaları var. Kitabın editörü Murat Aydın''ın haberi.
Gazi Üniversitesi’nde profesör olan yazar Yalçın Küçük’ün şimdiye kadar sayısını kendisinin de hatırlamadığı yüzlerce kitabı bulunuyor. Şimdinin aykırı ve kendisine göre ‘Tek muhalif’ yazarı olan Küçük, yayınladığı koca koca kitaplarıyla gündemin en üst sıralarına kendisini yerleştirmeyi biliyor. Hükümetin de rahatsız olduğu Yalçın Küçük’e AKP’den ilk tepki geldi bile.

İsyan1 adlı kitapta Başbakan Recep Tayip Erdoğan hakkında sarfettiği sözler nedeniyle davalık olan Yalçın Küçük, İthaki Yayınları’ndan çıkardığı İSYAN 2 adlı kitabıyla yine gündem yaratacağa benziyor.

ATATÜRK ZÜBEYDE HANIM’I SEVMEZDİ


İsyan 1 adlı birinci kitapta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi tarih dışında alternatif tarihini yazan Küçük, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın cenazesine neden gitmediğini alıntılarla anlatıyor. Küçük, Atatürk’ün annesine olan kızgınlığını, ve yine Atatürk’ün ikinci bir babasının olduğunu resmi tarihin hep tahrifat yaparak yazdığını anlatıyor. Kitapta Küçük’e göre Kemalizm tahrifatı yapılıyor. Küçük, aynı zamanda İsyan 1 adlı kitapta bize Atatürk’ün doğup büyüdüğü evi diye lanse ettirilen Selanik’teki evin ‘Atatürk’ün evi’ olmadığını, Atatürk’ün babasının ölümünden sonra, Zübeyde Hanım''ın yaptığı ikinci evlilikteki eşinin evi olduğunu yazıyor. Küçük’e göre Atatürk, yapılan bu evlilikten hoşnut değil. Resmi tarihin bunu hiç göstermemesi ise Küçük’ün ortaya attığı sorulardan sadece birisi. Yazara göre Atatürk, bu eve küçükken geliyor. Yani orada doğmuyor.

SELANİKTEN CIKSA CIKSA YAHUDi CIKAR DiYENLERE DUYRULUR

Yalçın Küçük’ün özetle söylediği Atatürk’ün üvey babasının olduğu, Atatürk’ün annesine olan kızgınlığından dolayı cenazesine gitmeyişi ve Selanik’teki evin Atatürk’ün evi olmayışıdır…

Birinci İsyan’da Atatürk’ün özel yaşantısına değinen Yalçın Küçük ikinci kitapta da bunlara yine geniş yer ayırıyor.

ATATÜRK, ANTALYA’NIN ÜÇ GÜZEL KIZINI…


İsyan 1’de gündeme getirilen ünlü yazar Cahit Uçuk (Cahide Üçok) ile olan ilişkileri yüzünden Antalya halkının tepkisini çeken Atatürk, Antalya’yı apar topar terk etmiş ve Antalya halkı Atatürk için , “Antalya’nın üç güzel kızını alıp Ankara’ya götürecek” söylentilerini çıkarmışlardı. Atatürk’ün Cahit Uçuk’a Antalya’da özel ilgi göstermesi ve akşam yemeklerinde sürekli yan yana gelmeleri Antalyalılar''ın diline dolanmış durumdadır. Cahit Uçuk’un da kitaplarında bunu dile getirdiği ve Atatürk’ün bakışlarından çok etkilendiğini belirtmesi bilinen bir gerçek olarak karşımıza çıkarken, İsyan 2’de ise Atatürk’ün ünlü yazar Murat Belge’nin annesi ile olan (Ça Ça Gabor) ilişkisi anlatılıyor.

MURAT BELGE’NİN ANNESİ İLE ATATÜRK’ÜN İLİŞKİSİ


Anlatan kişinin ise Ça Ça Gabor olduğunu hemen belirtmek gerekiyor, yani anlatan gündem yaratmaya çalışan Küçük değil. Burhan Asaf Belge’nin evlilik yaptığı Ça Ça Gabor, aynı zamanda bir Macar Yahudisi olarak karşımıza çıkıyor. Ça Ça Gabor anılarında Atatürk’e Türk kadınlarının yüzde 75’inin aşık olduğunu, kendisinin de Atatürk’ten çok etkilendiğini belirtiyor. Gabor’a inanacak olursak Atatürk ve Gabor her Çarşamba günü görüşüyorlardı ve bu görüşmede nelerin yaşandığı ise bilinmiyor. Kitapta yer alan başka bir ayrıntı ise Belge ile evli olan Gabor’un evlilik boyunca cinsel ilişki yaşamaması, yani bakire kalması.

İBRANİLER ATATÜRK’ÜN PEŞİNDE


Atatürk’ün adını İsyan 1’de ‘Kemal Öz’ olarak veren Küçük, İsyan 2’de özür dileyerek bunu düzeltiyor. Küçük’e göre Atatürk’ün adının Kemal Özadlı olması Atatürk’ü İsrail’den uzaklaştırıyor. İsrail, özellikle Atatürk’ü İbrani yapmak istiyor, bu amaçla Aatürk’ün özel yaşantısı hep sansürlü ve belgeler hep tahrif edilmiş diyor.

İŞTE İSYAN 2’DE YER ALAN KÜÇÜK’ÜN KENDİ İDDİALARI

TALAT PAŞA YAHUDİ Mİ?


"Talat Paşa’nın bir posta memuru olduğunu yazmaktan hep haşlanıyoruz, ancak bina olarak bugünkü Edirne Lisesi olan Alyans Okulu’nda öğretmen olduğunu hep saklıyoruz. İbrani olmayanlar Alyans Okulları’nda öğretmenlik yapar mı? Talat Paşa aynı zamanda ilk üstadı azamlardan.

TÜRKİYE ADINI KİM KOYDU


Gizli tarihli Rıza Nur’un yazdıkları üzerindeki sır perdesini kaldırıyorum. Türkiye’nin adını Rıza Nur’un önerdiğini ve Lozan konferansı’nda ikinci delege olduğunu yeniden keşfetmenin zamanı geldi. Rıza kimseye Yahudi demiyor ama Talat Paşa’dan Yahudiler''in adamı olarak söz ediyor.

YAHUDİ-HIRISTİYAN SAVAŞLARI- BEDİRHAN’IN KATLİAMLARI


Bedirhan Osmanlı’ya başkaldıran il Kürt şefidir. XIX yüzyıl ortalarına doğrudur. Bu tarih aynı zamanda Yahudilerin ve Hıristiyanların Türkiye’deki iç savaş tarihidir. Bedirhan bir defada 40 bin Süryani’yi katletmiştir peki ama neden? Bunu Kürtlüğe mi yoksa İbraniyeliğe mi bağlayacağız?

İLK KURŞUN İZMİR’DE ATILDI PALAVRASI


Hep söylerler. İlk Kurşun’u İzmir’de Hasan Tahsin atmıştır. Hayır. İlk Kurşun, İskenderun Dörtyol’da atılmıştır. Ve atılan köy ise Ermenilerin yaşadığı bir köydür. İlk Kurşun’u attığı söylenen kişi olan Hasan Tahsin’in adının ise Osman Nevres olduğunu artık biliyoruz. Nevres ise Yahudidir. Yahudiler ve kripto Yahudiler ise İlk Kurşun masalını hep kendilerine mal ediyorlar peki ama neden?

ATATÜRK’ÜN MUSUL VASİYETİ


Mustafa Kemal Atatürk ölmeden önce İsmet İnönü’ye vasiyet etti. “Musul’u mutlaka al” diye. İsmet İnönü, bir gün Bülent Ecevit’i çağırarak, “Artık genel sekreter oldun, yakında başbakan olacaksın. Atatürk’ün vasiyeti var. Musul’u al” dedi. Ecevit ise ABD’ye güvenmediğini söyledi. Musul’u Türkiye’nin alması Büyük Ortadoğu Projesi kapsamındadır. Ecevit daha sonra bu isteği Cumhurbaşkanı Sezer’e söyledi. Bunu ortaya ben çıkardım."

İSMET PAŞA ATATÜRK’E SUİKAST PLANI İÇİNDE Mİ

Rauf Orbay, Refet Bele, Kazım Karabekir, Ali Fuat Cebesoy bunların hepsi Atatürk’ün silah arkadaşları. Bunlar gidip Fevzi Çakmak’la konuşmuşlar. Atatürk’ü ortadan kaldırmak istiyorlar. Teklif İsmet İnönü’ye de yapıldı. İnönü kabul etmeyince Fevzi Çakmak da kabul etmedi ve plan içerisine girmedi.
CAN YÜCEL VE HASAN ALİ YÜCEL SABETAYİST Mİ
1938-1946 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı yapan Mevlevi Hasan Ali Yücel, dönmeler için kurulan Fevziye Mektepleri’ni yasalaştıran bakandır. Bu bakan aynı zamanda tarikatçıdır ve Kemalist kazanımların koltuğuna kimlerin oturduğu da ortadadır. Hasan Ali’nin oğlu Can Yücel de Sabetayistlerin okulunda okumuştur. Hasan Ali Yücel’in bir dönem dili tutulmuş, dilsiz olacakmış. Ama şeyhleri Ahmet Dede buna tozlu su içirince dili açılmış. Hasan Ali Yücel’e Atatürk ‘ahmak’ derdi.
TÜRKİYE, KÜRDİSTAN’I İSTİYOR

Atatürk, İsmet Paşa ve Adnan Menderes Birinci Dünya Savaşı’nın sonuçlarını hiçbir zaman kabul etmediler. O zamanlar Türkiye’nin Irak politikası vardı. Artık vazgeçti. Kürt devleti artık tehdit sayılmıyor, oligarşi artık karşı çıkmıyor. Kurulacak olan Yahudi Kürt Devleti’ni Türkiye istiyor.
ŞEYH BEDRETTİN’İN BABASININ ADI İSRAİL’DİR

Şeyh Bedrettin’in babasının adının İsrail olması bizleri düşündürür. Ayrıca yakın arkadaşı Torlak Kemal’in de Yahudi olması isyanların arkasındaki asıl gücün kimler olduğunu gösteriyor.
BÖRKLÜCE MUSTAFA GERÇEĞİ

Börklüce Mustafa, son zamanlarda Kızılbaş giysisini çıkarıp, Hıristiyanların giyim tarzına benzer şeyler giymeye başladı. Börklüce vaazlarında Hıristiyanlığı küçümsemeyi yasakladı. İşkence gördü, İsa gibi çarmıha gerildi. Taraftarları onun da ölmediğini İsa gibi hayat bulduğuna inanıyor. Börklüce Hıristiyan mı?

About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER