Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » » ÜRÜNLERiN TAVUKLARIN GENLERiNi DEGiSTiRiP ERKEKLERi KADINA CEViRiYORLAR (video)

ERKEK ERKEGE DUDAK DUDAGA TANIDINMI TÜRKiYE ABDULLAH GÜLLE GÖRÜSEN COViN PAWEL iGRENC ORTAMLARDA PiSMiS KELLE GiBi GÜLÜYOR


NİMETİN, DOĞALIN, FITRATIN

DEĞİŞTİRİLMESİ İLE İLGİLİ

LOKMAN HEKiM



AYET-İ KERİMELER


Not

Lütfen ayetleri okuduktan sonra YILMAZ ERDOGAN VE ORTAKLARININ COCUKLARIN NESLiNi NASIL DEGiSTiRDiGiNi iZLEYiN

"O, dönüp gidince veya iş başına geçince, Allah’ın emrine karşı gelmek ve hevasına uymakla ülkede fesat çıkarmaya, harsı (ekonomiyi, kültürü, nimeti) ve nesli mahvetmeye çalışır. Allah ise fesadı bozgunculuğu sevmez." (Bakara 205)

"Ey insanlar! Yeryüzündeki helal ve temiz şeylerden yiyin. Pis ve haram olan şeyleri yiyip içmede şeytan ve benzerlerinin adımlarını izlemeyin. Çünkü onlar sizin için apaçık bir düşmandır." (Bakara 168)

"Ey iman edenler! Hepiniz (çekişmeyi bırakıp Kur’an’ın prensiplerinde toplanarak İslâm ile, toplumsal ve evrensel barışa/güvenliğe tam anlamıyla İslâm’a girin, şeytanın ve benzerlerinin izinden gitmeyin. Çünkü o, size apaçık bir düşmandır." (Bakara 208)


AHMET MARANKİ


"Akrabaya, yoksula, yolda kalmışa (iyilik ve yardımla) hakkını ver, (malını lüzumsuz yere) saçıp savurma! Çünkü malı saçıp savuranlar, şeytanın kardeşleri olmuşlardır. Şeytan ise, Rabbine karşı çok nankördür." (İsra 26-27)Bu Ayet-i Kerime'ye, İslâm’a uygun olmayan moda, zevk, eğlence, lüks, haz, konfor ve benzerleri peşind ekoşan günümüz insanı için oıldukça manidardır.

"(Resûlüm!) İsrâiloğulları’na bir sor; onlara (geçmişte) nice açık âyetler mucizeler verdik. Kim, Allah’ın nimetini, o nimet kendisine geldikten sonra değiştirirse, şüphesiz Allah’ın cezası pek şiddetlidir." (Bakara 211) Kurtubî’ye göre bu âyet, İsrâiloğulları’nı, bütün insanları ve Allah’ın bütün nimetlerini içine almaktadır. (Kurtubî, III, 161).

"Size rızık olarak verdiğimiz şeylerin temiz/helal olanlarından yiyin, bu hususta azgınlık etmeyin. Sonra gazabım üzerinize iner. Kimin de üzerine gazabım inerse, hiç kuşkusuz o, uçuruma düşmüş helak olmuştur." (Taha 81)

"Rabbinizin izniyle toprağı güzel diyarın, bitkisi de bol ve güzel çıkar. Kötü olandan ise, yararsız bitkiden başkası çıkmaz. İşte şükredecek bir toplum için âyetleri böyle çeşitli şekillerde açıklıyoruz." (A'raf 58) Allah’ın âyetleri karşısında mü’minle, münâfık ve inkârcıların hali, bu toprak cinslerine benzer (Beydâvî). Mü’min, yaşayışına Allah’ın emirlerini hâkim kılar; münâfık ve inkârcılar da sırf menfaatlerini, heva ve heveslerini hâkim kılarlar.

"(O şeytan) ki; Allah ona lanet etti (rahmetinden kovdu). O da şöyle dedi: “Elbette senin kullarından belirli bir pay ve intikam alacağım. Onları elbette saptıracağım, mutlaka boş umut ve arzulara düşüreceğim. Onlara mutlaka emredeceğim onlar da putlar için ayıracakları kurbanlık hayvanların kulaklarını yaracaklar. Yine Allah’ın yarattığı tabiî şekil ve hallerini değiştirmelerini emredeceğim ve onlar da bunu yapacaklar." İyi bilin ki kim de Allah’ı bırakıp şeytanı ve benzerlerini dost edinir onun hoşlandığı şeyleri yaparsa, gerçekten o apaçık bir ziyana uğramıştır." (Nisa 118-119) Tefsirler bu iki ayeti şu şekilde açıklıyor: Şekilce kadını erkek, erkeği kadın yapmaya çalışacaklar. Bıyıklarını ve sakallarını yolacaklar, suratlarını boyayacaklar, her iki cins de kılıklarını değiştirecekler. Organlarını yaratılış vazifelerinin dışında ve tersine kullanacaklar. Nikâhlılık yerine sefil hayatı yaşayacaklar. Güzel olsun diye vücutlarına dövme, estetik ameliyat gibi görünümlerini değiştirecek şeyler yapacaklar. Bazı kadınlar kimi yerde soyunacak veya sokaklarda yarı çıplak giyimleri ile haya ve utanma duygularını öldürecekler. DNA ile oynayıp bozarak, farklı yaratık elde etmeye çalışacaklar. Mahlûku Hâlık yerine koyacaklar, Allah’ı sever gibi onları sevecekler (2/165). Tevhidden çıkacaklar, ‘izm’leri/ideolojileri din haline getirecekler, dînî yaşantıyı bırakıp batıl fikrin, şeytan ve tâğûtun peşinden koşacaklar. Allah’ın yaratışının değiştirilemeyeceğini ve kendilerine lanet olunduğunu bilmeyecekler.)http://www.gidahareketi.org/




BUNLARDA YAHUDLER iSTE TÜM DESiFRESiYLE

MUM SÖNDÜLERi ALEViLERE

ATILAN iFTiRANIN GECERLi OLMADIGI

YAHUDiLERiN HZ ALiYE BESLEDiKLERi KiN VE NEFRETiN iNTiKAMINI

TARiH BOYU ONU SEVENLERiN DEN ALMAK iCiN HERSEYi YAPTIKLARININ KANITI.

HÜLYA AVSARINDAN SEVi AiLESiNE GÜLBEN ERGENE KADAR


RESME YA BU LiNKE TIKLAYIN ViDEOLARI iZLEYiN


YILMAZ ERDOGAN'''IN








TIKLAYIN YAZILARA

KONUYA GiDiN ViDEOLARI iZLEYiN HABERi OKUYUN....











About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER