Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ

ÖNCE

TAYYiP ERDOGAN VE EMiNE ERDOGAN'I TANIYALIM

ERGÜN POYRAZ'IN 1 YILDIR NEDEN iCERDE OLDUGUNU KAVRAYALIM

TÜRKiYEDEKi HAK ESiTLiK VE ÖZGÜRLÜGÜ ELiMiZi ViCDANIMIZA KOYARAK

SORGULAYALIM.


ÇÜNKi RAHMETLi UGUR MUMCUNUN GÜZEL BiR SÖZÜ VARDI;

BiR KiSiYE YAPILAN HAKSIZLIK BÜTÜN TOPLUMA YAPILMIS DEMEKTiR

DEMiSTi.


NOT:Diger videoya otomatik gecer kapatmayınız.







PAPA TÜRKIYEYE GELDIGINDE EMINE ERDOGAN KÜRSAT TÜZME'NIN EViNDE kİMiNLE GÖRÜSTÜ
Ergün Poyraz'ın musa'nın çocukları Tayyip ve Emine adlı kitap çok ağırlarına gitmiş anlaşılan

Ergenekon soruşturmasını yürüten savcı Zekeriya Öz, gazeteci yazar Ergun Poyraz'ın ek ifadesini aldı. Poyraz sorgusunda ' Papa'nın Ankara'ya geldiği gün, Emine Erdoğan, Kürşat Tüzmen'in evinde kiminle görüştü, araştırılsın' dedi.

Savcı bu sözleri tutanağa geçirmek istemeyince Poyraz 'Yazmazsanız imzalamam' dedi ve kiminle görüştüğünü mahkemede açıklayacağını söyledi.

AKP iktidarı aleyhinde yazdığı kitaplarla tanınan ve bir yıldır tutuklu bulunan gazeteci Ergun Poyraz, Ergenekon soruşturmasını yürüten savcı Zekeriya Öz'e ek ifade verdi. Poyraz sorgusunda ' Papa'nın Ankara'ya geldiği gün, Emine Erdoğan, Kürşat Tüzmen'in evinde kiminle görüştü, araştırılsın' dedi. Poyraz bu görüşmeyi mahkemede açıklayacağını da söyledi.

Tutuklandığı 30 Temmuz 2007 günü emniyette ve savcılıkta ifadesi alınan Ergun Poyraz'ın evinde bulunan CD ve bilgisayarındaki dökümanların çözümünün ardından ikinci kez ifadesi alındı. Bu ifadede Poyraz'a, Ergenekon kapsamında aranan Jandarma İstihbarat eski Başkanı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ve tutuklu bulunan emekli istihbarat Albay Atilla Uğur ile ilişkisi soruldu. Ersöz ve Uğur ile, Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi sonrası kendisine koruma verilmesi amacıyla görüştüğünü açıklayan Poyraz 'Jandarma bölgesinde oturduğum için kendileriyle görüştüm' dedi.

ERBAKAN VE ARINÇ İLE DE GÖRÜŞTÜM

İfadesinde ' Ben Ümitköy'de oturuyorum. Evime üç dakika mesafede Angora evleri var. Tayyip Erdoğan Papa ile görüştüğü gün, Emine Erdoğan, Kürşat Tüzmen'in evinde kiminle görüştü. Bunun araştırılmasını istiyorum' dedi. Savcılar bu sözleri tutanağa geçirmek istemeyince Poyraz da, ' Bunları yazmazsanız, ifademi imzalamam' cevabını verdi. Bunun üzerine Emine Erdoğan'ın kiminle görüştüğü soruldu, Poyraz ise ' Güvenliğim nedeniyle şimdi söylemiyorum ama mahkemede açıklayacağım' dedi.

Araştırmacı ve yazar olduğunu, çok sayıda kitabı bulunduğunu da belirten Poyraz, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve Terör Müdürü ile de görüştüğünü belirterek ' Bülent Arınç ile de onun talebi üzerine görüştüm. Şevket Kazan ve Musa'nın Çocukları adlı kitabı yazmadan önce Necmettin Erbakan ile de görüştüm' dedi.








ANLA EY TÜRKiYE BUNLARIN ÜLKEYi YÖNETME GiBi iLERLETME GiBi BiR DERTLERi YOK

BU BiR SiYASi SAVAS BiRBiRLERiNi YOK ETMEYE CALISARAK

KARSI DEVRiM YARATACAKLAR AKILLARINCA VE ÜLKEYi KAOS'A SÜRÜKLEREK

ATATÜRK'Ü SiLiP 2009

YILINADA DARBEYi YETiSTiRiP

KÜRDiSTANI KURACAKLAR AYIK OL



Erdoğan'ın Baykal'ı bitirme planı





2009’un Mart ayında yapılacak yerel seçimler için AKP şimdiden atağa geçti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Rize’de başladığı yurt gezilerine bundan sonra da artırarak devam edecek. Erdoğan, partisinin il ve ilçe kongrelerine katılacak, bu merkezlerde düzenlenecek mitinglerle vatandaştan oy isteyecek.

22 Temmuz Milletvekili seçimlerinde neredeyse Türkiye’nin tamamını dolaşan ve hemen her ilde miting yapan Başbakan Erdoğan bu defa aynı taktiği yerel seçimlerde uygulayacak. Rize’nin ardından partisinin il ve ilçe kongrelerine katılacak olan Erdoğan Türkiye’yi dolaşacak. Başbakan Erdoğan gittiği illerde mitinglerle vatandaşa seslenecek ve oy isteyecek. Erdoğan’ın özellikle hafta sonlarını Ankara ve İstanbul dışında geçirerek teşkilatlara da moral verecek.

Öte yandan yerel seçimlerde hedefi yüksek tutan ve yüzde 60 gibi bir oy oranını hedefleyen AKP, bir kazaya uğramamak için işi sıkı tutuyor. AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi başkanlığında oluşturulan heyet tüm AKP’li belediyeleri mercek altına almaya başladı. Başarısız belediye başkanlarını aday göstermeyi düşünmeyen AKP başarılı olan belediye başkanları ve yeni adaylar için de anket yapacak. Ankette önde çıkan adaylar Genel Merkez’de yüzyüze görüşmeye tabi tutulacak ve son sözü yine genel merkez söyleyecek.

KALELERİ DÜŞÜRME PLANI

Başbakan Erdoğan’ın parti toplantılarında sık sık dile getirerek İzmir, Diyarbakır, Tunceli illeri ile Çankaya ilçesine AKP özel olarak eğilecek. Bu yerlerde belediye başkan adaylarının son ana kadar açıklanması beklenmezken nabız yoklamalar şimdiden başladı.

CHP’nin kalesi olarak görülen İzmir’de büyükşehir belediyesi için AKP’nin sosyal demokrat ve Alevi kökenli milletvekilleri uzun süreden beri bu ilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Milletvekilleri Alevi ve sosyal demokrat bir aday için Alevi dernekleri ile Alevi toplumunun önde gelen isimleriyle görüşerek destek istiyorlar. AKP, DTP’nin kalesi olan Diyarbakır’da ise GAP yatırımlarını öne çıkarmayı düşünürken AKP’nin yerel seçimler öncesinde sınır ötesi operasyonlarla birlikte sertleşen Kürt politikasının da yumuşaması bekleniyor. AKP, Tunceli’de ise Alevi kökenli bir aday arayışını sürdürürken birçok yerde kadın adaylara da öncelik verilmesi öngörülüyor. sürdürürken birçok yerde kadın adaylara da öncelik verilmesi öngörülüyor.

About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER