Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ

FiLiSTiNLi KÜCÜK KIZIN SiiRi














Onların tek bir suçu var orda dogmaları ve müslüman olmaları bizim topraklarımızda hüküm sürmeye geldiler.israil amerika ingiltere fransa bunların hepsi israilin tam destekçisidir.israil bu ülkelerin temsilcisidir BU PROJE BÜYÜK ORTA DOGU PROJESIDIR.ismınde bıle bir profesyonellik var büyük orta dogu projesi sözcügünde orta dogu dedikleri seyin ortasında türkiye vardır bununda kimse farkında degil.

Sıra simdi TÜRKIYEDE türkiyeyi 3'e bölecekler kürdistanı getirecekler ırak kürdistan türkiye olacak.Ozaman neler olacagını düsüne biliyor musunuz?Eyalet sistemini getirecekler amerikan sistemde oldugu gibi.Türkiye yavas yavas yok olucak. ATATÜRK'Ü YOK ETMEYE GELDI BU IKTIDAR AKP.




BIRAKIN iNSANI BU COCUKLARA BUNU YAPMANIN SEBEBI NE OLABILIR KIMIN NE GEREKCESI OLURDA GÖSTEREBILIR.

BARZANi MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ BiR KÜRT YAHUDiSiDiR. ORDAKi TÜRKMENLERi CIKARTIP KOVUP BÖLGEYE O TOPRAKLARA YERLESMEYE BASLADILAR VE YERLESTiLERDE.TÜRKMEN MEZARLARINA BiLE TÜRKMENLER YILSIN BIKSIN DiYE EV iNSAA EDiP ONLARI KOVMA POLiTiKASI GÜDÜYORLAR BARZANi BUNU YAPAN AiLE BASINA 20 MiLYAR PARA ÖDÜYOR PARA iCiN DiN KARDESLERiNi SATIYORLAR O BÖLGEDEKI SÖZDE KÜRT MÜSLÜMAN KESiM Ki DEGiLLER KÜRT YAHUDiSiDiRLER.


ISTE TÜRKMEN MEZARLARINA KÜRT YAHUDiLERiN EV YAPMALARI.MEZARLARA EV YAPANA BARZANi AiLE BASINA PARA ÖDÜYOR DESTEKLiYOR AMAC TÜRKMENLERiN MEZARLARINA BiLE BÖYLE ASSALIKCA YERLESEREK ONLARI ORDAN KACIRMAK



YAHUDI DEGILIZ ACIKLAMALARI YAPIYORLAR EN KÖTÜ MÜSLÜMAN BILE MEZARLIGA ORDAKI HALK YILSIN GITSIN DIYE EV KURMAZ.TALABANiNiN ESKiDEN YAZDIGI KiTAPLAR CIKTI ORTAYA KüRTLRiN OGUZ BOYUNDAN GELDiGi VE TÜRK OLDUGUNU YAZDIGI KiTAPLAR SORULDUGUNDA KALDIRDIK OKUNMUYOR ARTIK ONLAR DiYE CEVAP VERDi.

EN BÜYÜK DESTEKCİLERİ AKP İKTİDARIDIR...TAYYIP ERDOGANIN OGLU BARZANIYLE IS ORTAKLIGINDADIR ISLERIDE iNSAAT MALZEMESI YOLLAMALARIDIR.


TÜRKLERE BESLENEN KiN



NEDEN HEDEF TÜRKiYE


LÜTFEN iZLEYiN



iSTE ERMENİLERİN SOYKIRIMI

BiZMi YAPMISIZ ONLARMI???



NEDEN HEDEF TÜRKIYE

NOT: Diger videoya otomatik gecicektir kapatmadan bekleyin...

About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER