Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» »Unlabelled » TAYYIP ERGÜN POYRAZ AYDIN DOGAN (VIDEO)





HAiNLER ORDUSU MiLLET AC BUNLAR YATIRIM YAPiMDE 10 SENE SONRAMI KURTARiM DERDiNDE... ÜLKEYE YARAR SAGLIYORLARMIS NEYE DESTEK VERDINDE YARAR SAGLIYORSUN AYDIN DOGAN...


TAYYiP ERDOGANLA CIKAR ILISKILERINIZ O KADAR COK BIRBIRINE GIRDIKI SIMDI SANTAJLAR BASLADI ARANIZDA.

HEM MEDYA KANALIN VAR HEMDE SUNU BILMIYOSUN LASTIK REKLAMI IZLEMEDINIZ MI SIZ HIC ?

KONTROLSÜZ GÜC GÜC DEGILDIR (*_*)

BU SON GÜNLERDE OLAN GELISMELER HARIKA VE MÜKEMMEL CHP'DE DENIZ BAYKAL'DA BURNUNU SOKTU BU ISLERE SANKI SÜTTEN CIKMIS AK KASIK GIBI CHP'NINDE YOLSUZLUKLARI CIKARTILDI KIM KIME DUM DUMA.


TAYYIP ERDOGAN CEM UZAN GIBI AYDIN DOGANI BITIRMEZSSEN SENDEN BIR CACIK OLMAZ DIYELIM GAZA GETIRELIM (*_*)

YOKSA AYDIN DOGANIN DEVAMI KIZLARI VAR YILLARCA BU SAHTEKAR MEDYAYI CEKEMEYIZ HERALDE....




Başbakan Tayyip Erdoğan ile Doğan Grubu Başkanı Aydın Doğan arasındaki sert kapışma tüm dünya finans çevrelerinin gündeminde.

Karşılıklı söz düellosuna dönen ve tehditlerin havalarda uçuştuğu sert kapışmada Aydın Doğan uluslararası finans piyasalarının yakından izlediği Bloomberg haber ajansının sorularını yanıtladı.

Doğan böyle ce Başbakan Erdoğan'ın eleştirileri karşısında büyük bir koz oynamış oldu ve tüm dünyanın gözü önünde kendisini açık açık canlı yayında isim vererek eleştiren Başbakan Erdoğan'a "Dünya beni ve seni konuşur" mesajı verdi.

Doğan, "Kimse hukuki açıdan hakkım olan bir şeyi elimden alamaz. Petrol Ofisi’ndeki hisselerimi satmam. Hükümet önümü keserse mahkemeye gitme hakkım var" dedi.

Baskı engelleyemez

Avusturyalı OMV ile ortak olduğu Petrol Ofisi’nin Ceyhan’da rafineri kurma planlarının sürdüğünü belirten Aydın Doğan, Bloomberg’e, şunları söyledi:

"Eğer başvurmama rağmen önümü kesmeye devam ederlerse mahkemeye gitme hakkına sahibim. Petrol Ofisi’ndeki hissemi satmayı düşünmüyorum. Eğer ortağım OMV kendi hissesini satmak isterse, onunkini de almak isterim. Hükümetin baskısı Doğan Holding’in devlete ait varlıklar için teklif vermesinin önüne geçmeyecek."

Erdoğan’ın Avrupa Birliği’ne (AB) üyelik takibi ve özelleştirme konularındaki yaklaşımına katıldığını ifade eden Aydın Doğan,

"Yapılan yorumlar ise ucuz polemikler. Şirketlerimizin büyüme planı bu zıtlaşmadan etkilenmeyecek. Türkiye hukuk çerçevesinde yönetiliyor. Başbakanlar her dilediklerini yapamazlar" dedi.

Bloomberg böyle duyurdu
Bloomberg, Aydın Doğan görüşmesiyle ilgili yazdığı yazıda şu bilgilere de yer verdi:

"Başbakan ile Doğan arasındaki bu ayrılık Doğan’ın gazetelerinin Almanya’da Türk vakfının topladığı paraları Erdoğan hükümetine akıttığı yönündeki davaya sayfalarında yer vermelerinden kaynaklanıyor. 7 Eylül’de bu iddialara itiraz eden Erdoğan, Doğan’ı ana muhalefet partisiyle ortak hareket ederek hükümeti lekelemekle suçladı. Erdoğan, Doğan Medya Grubu’nun bu haberleri yansıtmayı devam ettirmesi durumunda 1 hafta için Doğan’ın hükümetten istediklerini açıklayacağını dile getirdi.





LOSER TAYYiP (*_*)










BU ÜLKE RAYINDAN CIKIYOR


AKP YÜZÜNDEN

AKP'NiN YOLSUZLUKLARI TÜRKiYYi PESKES CEKiSLERi VE YOBAZLIK ÖRNEKLERIYLE TAM BiR YIKMA PROJESi SÖYLEMLERiNiN DOGRULUGUNU KANITLIYOR


ERGÜN POYRAZI ICERI ATTIRDI HAKSIZ YERE SIMDIDE HER INSANIN YAZMAKTA ÖZGÜR OLDUGU KITAP VE YAZILARI SANSÜRLÜYOR.



GÜNÜN KAYBEDENi TAYYiP



TAYYiP ERDOGAN YAHUDi DEGiLiM DEDi AMA YAHUDi DEGiLSEN


ERGÜN POYRAZIN KITABINI SANSÜRLEMEDE OKUYALIM

BIZ KARAR VERELIM NE OLDUGUNA.



AMA BU HAREKETiNLE YAHUDi OLDUGUN KESiN HERALDE BURASI TÜRKiYE VE TÜRK MÜSLÜMANLAR BU SEREFLi MAKAMLARI YÖNETEBiLiR

BU MAKAMLARA APDULLAH GÜLDE SENDE YAKISMIYORSUNUZ.

AKP DEFOL !!!

TÜRKiYE'NiN BASINDA ATATÜRK GiBi MERT LiDERLER OLUR SiZiN GiBi ERKEK TAKLiDi YAPMAYA CALISAN KARI KILIKLI KILIBIKLAR DEGiL
DAHA TÜRKiYEYi TEMSiL EDiSLERDE AMERiKALILARIN KARSISINDA NASIL DURACAGINIZI BiLMiYORSUNUZ CÜNKi ONLARDANSINIZ.





Yazdığı kitaplarla AKP’yi çok kızdıran, Ergün Poyraz’ın cezaevinde bitirdiği son kitabı sansürlendi. Cezaevi yönetimi, bakanlık talimatıyla kitap taslaklarının dışarıya çıkarılmasına izin vermiyor

Vatan'ın haberine göre Ergün Poyraz, cezaevinde tamamladığı “İplikçi” adlı kitabının taslağını avukatı aracılığıyla yayınevine göndermek için cezaevi yönetimine bir dilekçe yazdı. Cezaevi Yönetimi, Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül ve Maliye Bakanı hakkında ciddi belgeler içeren taslağın dışarı çıkarılmasına izin vermekten korkunca, konuyu Bakanlığa sevketti. Kitabı inceleyen Adalet Bakanlığı olumsuz yanıt verdi. Cezaevi Disiplin Kurulu toplandı ve şu kararı bildirdi: “Ergün Poyraz’ın yapmış olduğu kitap çalışmasının politik bilgiler içermesi, TC Hükümeti Başbakan ve Bakanları hakkındaki ithamlarında doğruluk derecesinin tespitinin kurumumuzca tespitinin mümkün olmaması sebebiyle söz konusu kitap çalışmasının avukat ya da ziyaretçi aracılığıyla dışarı gönderilmemesine oy birliğiyle karar verilmiştir.”

Ergün Poyraz’ın Yayıncısı Cihan Oskay ise sansüre isyan etti. AB adayı Türkiye’de Cezaevi Disiplin Kurulu’nun sansür kararı verdiğini, gardiyan ve sıhhıye memurunun imzasıyla kitapların yasaklandığını söyleyen Oskay şöyle dedi: “Bu ülkede Atatürk alehine 100’e yakın kitap var. Onlarla ilgili hiçbir yasak yok. Her yerde satılıyor. Poyraz’ın hiçbir kitabı mahkum olmadı ama biz yasal bir kitap çıkarmak için mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Biz bu kitabı kapatma davasından önce yayımlasaydık, Türkiye’de çok şey değişirdi. Esas engelleme sebebi de budur. Bizim iddiamız budur. Ergenekon’dan gözaltına alınanlardan Doğu Perinçek, her hafta Aydınlık Dergisi’nde makale yazıyor. Hiç de öyle Başbakan’ı öven şöyler yazmıyor.”
Kitapta neler var?

Üzeyir Garih cinayetinde Tayyip Erdoğan gölgesi. Abdullah Gül’ün Ermenistan bağlantısı, Ermeni kökenli olduğu. Erdoğan, Nimet Çubukçu ilişkisi. Nimet Çubukçu’nun Tayyip Erdoğan’la derin ilişkileri. Emine Erdoğan, Ergün Poyraz’la 3 yıl önce yaptığı röportajda, “Nimet Çubukçu’dan rahatsızım” diyor. Unakıtan ve oğlunun karıştığı yolsuzluklar.


About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER