Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » AKP 'NiN AMBLEMiNiN ALTINDAKi SIR.


































ERGÜN POYRAZ DEŞiFRE ETTi
































iCiN BYÜNÜN EN KRALINI ONLAR

YAPIYOR BAZI BAKANLARIN CiNLERi VAR


ESKi BASBAKAN TANSU CiLLER YAHUDiDiR VE HiPNOZ BÜYÜ iSLERiNi COK iYi BiLiRDi.


TÜRK DÜSMANI iSLAMCI KRAVATLI 

TERÖRiSTLER.





Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı, İl Özel İdare Genel Sekreterliği Binasının Merdiven Altı Bölümünde, 5 Adet AK Parti İl ve İlçe Başkanlıklarına Ait AK Parti Amblemlerinin Bulunduğu Açıkladı.

Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Bayazıt, İl Özel İdare Genel Sekreterliği binasının merdiven altı bölümünde, 5 adet AK Parti il ve ilçe başkanlıklarına ait AK Partiamblemlerinin bulunduğu pankart tespit edildiğini açıkladı.


aramada-5-adet-ak-parti-amblemli-cikti_o.jpg

Bayazıt, yaptığı yazılı açıklamada, TunceliCumhuriyet Başsavcılığı'nın kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bu duyurunun yapıldığını belirtti.
DTP Tunceli İl Genel Meclis üyesi Özgür Söylemez'in müracaatı üzerine Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından Genel Sekreterlik binasında arama yapıldığını hatırlatan Bayazıt, şu açıklamayı yaptı: ''Aramada,
binanın Bodrum katındaki depoda pankartlar bulunduğu, bu pankartların 2 adetinin büyük boyutlu Türk bayrağı, 2 adedinin TunceliValisine ait portre, birer adedinin TunceliUzunçayır Barajı resmi, Nazımiye ilçesi toplu konutları,
Fen lisesi, bal paketleme tesisleri ve çeşitli kamu ve özel sektör yatırımlarının reklamlarının yapıldığı
pankartlar olduğu, deponun girişindeki merdiven altı bölümünde ise 5 adet AK Parti il ve ilçe başkanlıklarına ait AK Partiamblemlerinin bulunduğu pankartların tespit edildiği, bu pankartlardan bir adetinin 'Sayın Başbakanı'mız sizinle gurur duyuyoruz.


TAYYiBiN SOYUUUUUU

YAHUDLERDE BÜYÜ OLDUKLARINA GÖRE

KABBALA BÜYÜ KiTABI ONLARIN DiN KiTABIDIR.



AK Parti Tunceli İl Teşkilatı' şeklinde olduğu, diğer 4'ünün 'Sayın Başbakan'ımız ilimize hoş geldiniz. Perket, Nazımiye, Ovacık ve Mazgirt ilçe başkanlığı' şeklinde ve AK Parti logosunu içerir biçimde pankartlar olduğu belirlendi.

Söz konusu pankartlara el konulduğu, olay yerinde bunların dışında herhangi bir siyasi partinin amblem, logo, pankart, flama, afiş veya siyasi içerikli yazısının bulunmadığı, olayla ilgili soruşturmanın kanun ve usule uygun bir şekilde yürütüldüğü basına ve kamuoyuna duyurulur.'' (CİHAN)




BUDA TESADÜF OLAMAZ HERALDE





BÜYÜCÜLER













































AKP Parti tüzüğünün 3. maddesinde amblemlerinin ampul olduğu ifade edilmektedir.Ampul bir ışık kaynağı değil, sunucusudur. Ancak bir elektrik hattına bağlı anahtar açıldığında ışık verir.- AKP'nin enerji hattı kime bağlıdır?
Işık için o anahtarı açmak, o düğmeye basmak gerekir.
AKP'nin ampulünü yakıp söndüren anahtarın başında kim var?- Teslimiyetçi yönetim tarzının sebebi bu mudur?
- Meşruiyet kaynağının dışarıda aramasının nedeni bu mudur?
- Yabancıların isteklerini harfiyen yerine getirme tutumunun nedeni bu mudur?
Ampulün etrafında 7 ışık huzmesi vardır.
AKP tüzüğünün 4. maddesinde 15 temel amaç varken neden 7 ışık?
- 7 ışık huzmesinin anlamı; ampulün bağlı olduğu hatta anahtarı elinde tutanların prensipleri olabilir mi?

Kısaltılmış parti adı olarak kendilerine
AKP yerine "AK PARTİ" denmesini istemektedirler. Neden "AK"? Sembolleri ampulün başka örgütlerin sembolleriyle benzerlikleri var mıdır? Renkleri neden sarı ve mavi?Kabala'cı Nathan Caza (1643-1680): Sahte Mesih Sebatay Sevi'nin peygamberi olarak meşhur oldu.Takipçileri onu; Buzina Kaddisha "kutsal lamba" olarak adlandırdılar ve beraberinde mesihin ışığını getirdiğine inandılar. Sevi, İslam'a döndü. Ancak Nathan, diasporadaki Yahudilere Sebatay'ın müdafii olarak misyoner faaliyeti üstlendi.Kaynak
Sebatay Sevi (1626-1676): Yahudi dünyası onun söz verilen Mesih ve Tanrı'nın yeniden doğuşu olduğuna inandı. 1666 yılında İstanbul'a yerleşmek istedi. Yakalandı ve idamdan kurtulmak için İslam'a döndü. Nathan ve takipçileri buna değişik bir yorum getirdiler. Sebatay'ın din değiştirmesi, gerçekte ışığın kaybolan kıvılcımını kurtarmak için klippotic (yemdi ortaya çıkmak için saklanacağı kabuk) aleme doğru inişini temsil etmektedir. Anadolu'daki Sebatay inananları, Hristiyan veya Müslüman görünüş altında hâlâ ona bağlılık ve ibadetlerini gizlice sürdürmektedir,Kaynak
"Yani yeri geldiği zaman bir Müslümana papaz elbisesi dahi giydirilmiştir. ...eğer bu bu elbiseyi giymem gerekiyorsa giyerim."

(Erdoğan. 22T3/2002, Kanal D, Teke-Tek)

- Ampul ve ışık, gizli bir Sebatay inanışının tezahürü ve Erdoğan'ın sözleri bu saklanmış tutumun yansıması mıdır?
- Bu yansıma takkiye anlayışının yeni bir örneği midir?


Avi Ben Mordechai'nin 'Tevrat'ın Işığında Yeni Ahiti Anlamak" adlı öğretisinde:
İsa=Tevrat=lşık

..."On emirden biri bir lamba'dır ve ışığı öğretir." İbrani dilinde bu söz "Öğreti Tevrat'tır." olarak tercüme edilmiştir. Bu nedenle Tevrat ışık olarak tanımlanır. ... Bu tanımlara göre, Kitab-ı Mukaddes 119:105'e bakıldığında... "Senin sözün yolumu ve ayaklarımı aydınlatan lambadır." Kitab-ı Mukaddes 119:105'iyazan Kral Davut'a göre,
"Tevrat bir lamba ve bir ışık olarak mütalaa edilmiştir."(Yahudi Köklerini Kucaklama, To Embrace Hebrew Roots: Part VIII,Burada
- Kabala öğretisindeki lamba (ampul) ile AKP'nin ampulü arasında ne kadar büyük benzerlik var. AKP amblem olarak ampulü neden seçmiştir?
- Kral Davut'a göre Tevrat olarak mütalaa edilen "lamba ve ışığı" ile
AKP'nin "ampulü ve ışığı" arasında bir ilişki var mıdır?


7 Işıklı Heykel-ABD






Bakırdan yapılan Özgürlük Tanrıçası heykeli, Fransa tarafından kuruluşunun 100. yılı nedeniyle ABD'ye hediye edilmiştir; kaidesi ise ABD'de yapılmıştır. Heykelin yaratıcısı Frederic Bartholdi'dir. ABD'nin New York şehrindeki Özgürlük Adası'nda yer alır.
Heykel, sağ elinde bir meşale, sol elinde ise bir tablet tutar. Başındaki taç kısmında ışık hüzmesi şeklinde 7 sivri uç bulunur.
Kaynak

Yedi Kollu Şamdan




Üzerinde yan yana ve aynı düzeyde olmak üzere yedi mumluk bulunan şamdan, masonların simgelerinden biridir. Geleneksel olarak altından yapılır. Mason mabedindeki kutsal ateşi sembolize eder. Mabed, sembolik olarak alevlerle aydınlatılmalıdır. Usta derecesinde, mabette yedi kollu şamdan bulunması şarttır. Yedi kollu şamdan, aynı zamanda 1948'de kurulan İsrail'in devlet amblemidir.

Kaynak: Milliyet

1 Eylül 2004'te ATV Ana Haber Bülteni'ne konuk olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Konutunu ATV'ye açarak canlı yayında gündeme ilişkin mesajlar vermişti

Yaklaşık 45 dakika süren o yayında televizyonları başındaki "muhafazakâr" izleyici kitlesinin dikkatini Ali Kırca ile Başbakan arasında duran ve adeta bir mesaj içeriği taşıyan "yedi kollu şamdan" çekmişti.


















7 Katlı Cesaret Ödülü

Yahudi Cesaret Ödülü:Erdoğan, ABD'deki önde gelen Musevi kuruluşlarından Anti Defamation League tarafından ikinci Dünya Savaşı'nda soykırıma diplomatlara verilen Cesaret Ödülü'nü Türkiye adına aldı.


Erdoğan, "Bu ödülü kabul ederken vatandaşlarım adına nefreti ve zorbalığı mağlup etmeye yönelik çabalarımıza devam etmeyi ve daimi barış ve adaletin tohumlarını ekmeyi taahhüt ediyorum."
(Sabah, 10 Haziran 2005)
- Ödül plaket tahtasında 7 adet bakır rölyef dikdörtgen plakanın varlığı dikkat çekmektedir.
Erdoğan 27 Ocak 2004'te ABD Yahudi Komitesi(AJC) tarafından da ödüllendirildi.
7 llluminati İlkesi

Illuminati örgütünün 7 ilkesi olduğu ifade edilmektedir.

(Da Vinci Çözümü: Leonardo da Vinci'nin 7 Sırn, Beyaz Yayınlan, 2004)
"Yeni Dünya Düzeni" kurma amaçlı bu örgütün çıkışındaki 7 temel hedefin içinde altıncı sıradaki hedefleri dinlerin ortadan kaldırılmasıdır. Birinci açıklanan amacı düzenli hükümetlerin yıkılması...
(Serdar Turgut, Akşam, 1 Eylül 2004)

"Hedef dünyada devletlere karşı bir inançsızlık yaratmak, dinleri birbirine düşürmek, ve sonunda da dünyada yeni bir düzen getirmektir."
(Serdar Turgut, Akşam, 25.05.2004)


llluminati İlkeleri ve AKP
"Yeni Dünya Düzeni" kurma amaçlı llluminati örgütünün çıkışında 7 temel hedef vardir."(SerdarTurgut, Akşam, 1 Eylül 2004)

"Dünyadaki küreselleşmeye bütün samimiyetimle inanıyorum."
{Erdoğan, 22.07 2002, Kanal D)

"Türkiye küreselleşmenin markası hâline gelecektir." (Erdoğan. 10.12.2002, ABD)
AKP'nin yeni ideolojisini anlatan "Muhafazakâr Demokrat" adlı kitapta hedefin; "Küreselleşmenin üniter-millî devletlere getirdiği maliyet nedeniyle yeni uluslararası standartlara göre yeniden düzenlenmesi" olduğu ifade edilmektedir.

Uluminati örgütünün 7 ilkesi ile
AKP görüşleri arasında benzerlikler vardır.Ulus devletlerin yıkılması:

"Resmî ideoloji ırkçı bir kişilik taşıyor, bu yapısıyla da millî bütünlüğü koruması mümkün değildir. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti'nde 27 etnik grup yaşamakta. Bu 27 etnik grubun da varlıklarının tanınması gerekmektedir. 'Türkiye Türklerindir' gibi tezler yanlıştır.

Türkiye'nin 70 yıllık tarihi boşa harcanmış bir zamandır.
(Tayyip Erdoğan, 2. Cumhuriyet Tartılmaları, Metin Sever-Cem Dizdar, 1993)

Medeniyetler ittifakı altında evrensel değerlerin ve tek kültürün hâkimiyeti: "Ulusal kültürlerin küreselleşme içinde varlıklarını korumaları için değişim zorunlu bir dinamik. Yani alt değerleri, üst değerler olarak takdim etme yanlışına düşmemeliyiz." (tayyip Erdoğan, 20.01.2004 TBMM Grup Toplantısı)

"Türkiye; tüm dünyaya Hristiyanlık ile İslam'ın birbiriyle kucaklaşabileceğini gösterecektir."
(ERDOĞAN, 10 Aralık 2002, CSIS, ABD)

Din ve kültürlerin ortadan kaldırılması:


"...Helenizm ile Frigya uygarlığı Anadolunun tam ortasında vücut buldu. Avrupa ve Paris adlarının Anadolu mitolojisinden geldiği söylenir. Akdeniz kültürünü işte böyle iç içe örebildik. Peki sonra ne oldu? Ortak değerlerimizi daha ileriye götürüp yaygınlaştırmak yerine, medeniyetler çatışması tezini ortaya attık.

Bu ortak bilinci engelleyen tek şey, tarihten gelen karşılıklı güvensizlik duygusu. Bu güvensizliği, din ve kültür gibi suni bölünmelerle maalesef hâlâ daha beslemeye devam ediyoruz."
(Tayyip Erdoğan, 17 Ekim 2003. İspanya)
- Erdoğan lllumiati'nin temel amacı olan "Yeni Dünya Düzeni" kurma doğrultusunda gelişen küreselleşmenin emir ve direktiflerine uyulması gerektiğinden sık söz etmektedir.
- Erdoğan, "Medeniyetler İttifakı"nın eş başkanıdır.
- Erdoğan, ülkemiz dâhi 22 İslam ülkesinin haritalarını değiştirme ve Orta Doğu'dayeni bir düzen kurma projesi olan Büyük Orta Doğu Projesinin (BOP) eş başkanıdır.
- Erdoğan Davos toplantılarına,
AKP'ye yakın olanlar Bilderberg toplantılarına yakın ilgi göstermektedir.
- Bilderberg grubu, llluminati şebekesinin bir organıdır.
Siyon Protokolleri ve 7 Başlı Yılan





BiLDERBERG TOPLANTISI ORDA OLMUSTUR ASKERiMiZE KORUTTURMUSLARDIR.











Siyon Protokolleri, Yahudilerin dünyayı nasıl sömürge hâline getireceklerini planlayan bir yazıttır. Vaad edilmiş toprakların kurtarılması ve Büyük İsrail'in kuruluşunun "sembolik yılanın sakinliği"yle mümkün olacağına işaret edilmiştir.

Yılanın başı milletlerin kalplerine girecek ve onları çürütüp yok edecektir. Kudüs'ten harekete başlayan bu yılan, kendi zafer zincirini tamamladıktan sonra gene oraya dönecektir.
(Haftalık Dergisi)
- İsrail'in güvenliği için Lübr amacı, siyon haritasını çizmeye katkı sağladı.
- Irak'ta, Kıbrıs'ta, AB'de bu gayri millî politikaların sebebi, -yılan misali- gizli ilişkiler olabilir mi?
-Annan'a Davos'ta Kıbrıs'ı teslim sözü verilmesi, Berlusconi'ye ek protokolü imzalama sözü verilmesi, PKK ile ateş kes görüşmeleri bizlere bi şeyler anlatmıyor mu?
- Topraklarımızın satılması, ekonomimizin yabancılaştırması tesadüf olabilir mi?
- "Ilımlı İslam" ve "İslam'da Reform" tartışr tesadüf mü?
- Patrikhaneye neden ekümeniklik sıfatı verilmek istenmekte?
- Kuzey Irak'ta bağımsız Kürt devletinin önünü kimler açmaktadır?

Siyon Protokolleri ve Kukla Yönetimler
Siyon Protokollerinin 2. sinde yer alan konulardan birinin başlığı şudur:Kukla Hükümetler ve Gizli Danışmanları

Bu protokolde aynen şu ifadeler yer almaktadır: Hizmete elverişlilikleri derecesine göre halk arasından seçeceğimiz kölece itaat etme kapasiteleri olan idareciler, ülke idaresine hazırlanmış kimseler olmayacaktır. Bu efendiler, çocukluklarından beri bütün dünya işlerini idare noktasından yetiştirilmiş bilgin ve çok zeki danışmanlarımızın ve uzmanlarımızın ellerinde kolaylıkla birer oyuncak hâline geleceklerdir.

(VVİII Durant-Roger Lambelin, Yahudiliğin Tarihi ve Siyon Liderlerinin Protokolleri, Eylül 2004)

" Erdoğan, Batı için az bulunur bir ürün. Bu yüzden de onlar için değerli. Batı'nın hiç bir Müslüman lidere söyletemeyeceği şeyleri, Erdoğan içinden gelerek söylüyor."
(Fatih Altayh, Hürriyet, 7 Şubat 2004)

Tayyip Erdoğan'ı kullanın. Üstüne sifonu Çekmeyin. (Cüneyt Zapsu-Başbakan Danışmanı, ABD)

Kimlik değişimi karşısındaki tereddüt, toplumumuzda gözükmemektedir. (Erdoğan, 24 Ocak 2004, Davos)

ABD asker isterse göndeririz. (Erdoğan, 23 Ekim 2003, CNN Türk)
- Kimler hazırlıksızca iktidara taşınmıştır.
- Ülkemizi beceriksizce kimler yönetiyor?
- O ampulün aç-kapa düğmesi kimdedir?
- Zeki ve uzman danışmanların e/inde oyuncak hâline gelenler kimlerdir?
- Kimler devletimizi yönetmeyi "danışman"lara bırakmıştır? Kayıt dışı siyaset anlayışıyla kapalı kapılar ardında ülkemizi (sözde) yönetenler kimlerdir?
- Toplumumuzun kimlik değişimine tereddüt göstermediğini söylemekten kasıt nedir? Değiştirip hangi kimliğe bürüneceğiz?


About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER