Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » FLASH!! TAYYiB TAYYiP MASONLARIN DUL KADININ OGLU CIKTI


2007 DEN BERi BU SiTEDE VE DiGER ViDEO KANALLARIMDA


ANLATMAYA CALISTIGIM SEY EN SONUNDA BELGE OLARAK

DÜSTÜ TAYYiP DENEN BU ADAM MASONDUR


ORTADA HiC

BiRSEY YOKKEN DAHA NE MAL OLDUGUNU

ANLADIGIMIZ BUADAMI

iKTiDARDAN DEViRMEK iCiN TÜRKiYE DAHA NE BEKLiYOR.


HALK HAREKETi BASLASIN ARTIK BU YAHUDiYE


ERDOGANIN SOYU

ViDEOYU iZLEYiN

ERDOGANIN HARFLERi ALLAHLA ES KOSMASI (TÖBE HASA)

*Bir bu eksikti! AKİF Beki Başbakanlık Sözcüsü!* Yani bir devlet görevlisi. Aynı zamanda Tayyip Bey'in sağ kolu. Başbakanlık adına açıklamaları ve düzeltmeleri o yapar. Başbakan yanlış şeyler söyleyip zor durumda kaldığında alır sazı eline, "Sözleri yanlış anlaşıldı, vallahi öyle demek istememişti, şöyle demek istemişti" diye durumu kurtarmaya çalışır.

Akif Beki önceki yıllarda İslamcı Kanal-7'de Ahmet Hakan'la birlikte haber spikerliği ve sunuculuk yapardı. Sonra Ankara'ya geldi ve Keçiören'de Tayyip Bey'in apartmanına taşındı. Komşu oldular! Sonracığıma bir kitap yazdı:

"Erdoğan'ın Harfleri." Birkaç gün önce bu kitabı okudum ve o kadar çok şey öğrendim ki! Tayyip Bey'le Yahudilerin peygamberi Hazreti Musa arasındaki ilişkiyi bilmezdim. Tayyip Bey'in bilimsel çabalarla Bay Sözcü tarafından üretilen hayırlı harflerini, hayırlı ve önemli rakamlarını vesaireyi hiç bilmezdim.

Başbakanlık sözcüsünün kitabı, Harf Devrimine yaptığı suçlama ve saldırı ile başlıyor: "Tayyip Erdoğan'ın zihin serüvenini biyolojik yaşından 26 yıl önce, 1928 harf devrimiyle başlatmak gerekiyor. Bir gecede medrese hocaları dahil Osmanlı bakiyesi (artığı) Türk toplumu, okur yazar olma vasfını kaybetti, yazı öncesi döneme geri döndü. Arap alfabesinin 28 harfiyle yoğurulan Müslüman zihinler, bir sabah kalktıklarında Latin alfabesinin saldırısıyla karşılaştılar. Binlerce müderris (medreselerdeki din adamları) bir gecede işinden oldu.

Seçkinler sınıfından avam (halk) arasına karıştılar. Yeni alfabe önce konuşma diline nüfuz etti, sonra da Müslüman zihinlere..." Sözcü daha sonra Tayyip Erdoğan'ın peygamberlerle ilişkisini anlatmaya başlıyor. Okudukça insana "Valla helal olsun" dedirtiyor! "Kader planı harfler hiyerarşisinde gizli: Erdoğan'ın harfleri Sin ve Dad. (Arapça harfler.) Erdoğan'ın harfler hiyerarşisinde durumu şöyle: Yıldızı Müşteri (Jüpiter), harfi Dad. Bu mertebeye tekabül eden (eşdeğer) isim Alim. ESTAFURULLAH TÖBE HAşA)

Bu mertebenin peygamberi ise Musa. Günü perşembe. Yaradılışın beşinci günü, göklerde ikinci kat. Madeni ise su. Harflerden Sin.
Bu mertebede tecelli eden ilahi isim ise Muhyi. (Dirilten, canlandıran, hayat veren!)" Vay vay vay!.. Sonra bazı hesaplar yapıyor ve şu sonuca varıyor: "Dad harfinin sayısal değeri 800. İbn Arabi bu tür sayılar için ebced-i kebir hesabına başvuruyor. Bu işleme göre aynı harfin değeri 8'e düşüyor. Sin harfinin değeri ise 60 olarak karşımıza çıkıyor.
Ebced hesabına göre Tayyip Erdoğan'in bu iki harfinin temsil ettiği sayılar hem ayrı ayrı, hem de birlikte toplam olarak yaşamında önemli yer tutuyor. Örneğin iki harfin toplam değeri 68. Bu sayı hayatında önemli bir tarihe işaret olarak kabul edilebilir. Bir Hurufi (harflerden anlam çıkaran) bundan hareketle Tayyip Erdoğan'ın 68 yaşında çok kritik bir badire atlatabileceğini, yaşamını değiştirebilecek bir olayla karşılaşabileceğini söyleyebilir. Belki ölür (*_*)

Tek olarak ele alındığında 8 ve 60 sayıları yine aynı anlama gelebilir. Sözgelimi 8 sayısının Erdoğan için uğurlu olduğu, ya da o yaştan sonraki hayatını şekillendiren bir olay yaşamış olabileceği, 60 yaşına girdiğinde çok dikkatli olması gerektiği gibi sonuçlar çıkarılabilir. Yukarıdaki verilere göre Tayyip Erdoğan'ın Müşteri feleğinin menzili, ikinci gök katında ve Erdoğan'ınki yaradılışın beşinci günü. Buradan yola çıkarak iyi günü perşembe yorumuna varılabilir. Önemli kararlarını bu günde alması tavsiye edilir." Başbakanlık Sözcüsü değil müneccim, kahin, falcı mübarek! Bu durumda cumhurbaşkanlığı adaylığını nisan ayında bir perşembe günü açıklarsa Sin ve Dad harfleri ve Musa peygamberin yardımıyla başarıya ulaşacağına ben inandım! Devam edelim: * * *

"Ve Tayyip Erdoğan'ın harfler hiyerarşisindeki peygamberi: Erdoğan, İbn Arabi'nin çizelgesine göre Musa Peygamberin soyundan geliyor. Yani hem Musa Peygamberin karakteristik özelliklerini taşıyor, hem de hayatı bu peygamberin yaşam öyküsüyle paralellik gösteriyor. Musa Peygamber halkını özgürleştiren bir lider. Hayatı tevafuklarla (uygun düşmelerle) örtülü. Hikmetini sonradan anlayacağı badireler (güçlükler) atlatır... Hayatından bir başka önemli ayrıntı, Hızır'la çıktığı yolculuk. Bu yolculukta büyük sabır sınavından geçer.

Dayanamayıp itiraz ettiği olayların hikmetini her seferinde sonradan anlar ve yanıldığını, aslında şer (kötülük) gibi görünen olayların altından daha sonra büyük hayırlar çıktığını görür. Onlar peygamberliği, bunlar iktidarı paylaştı. Musa peygamberin kıssası (hikayesi) böyle anlatılır. Bir Hurufi için Tayyip Erdoğan'ın yaşam öyküsüyle bu kıssa arasında paralellik kurmak hiç de zor görünmüyor." Başbakanlık Sözcüsü'nün kitabında daha neler var neler! Şimdi reklamlar!..

YAHUDiLERiN VE TÜM KAFiRLERiN KORKULU RÜYASI


EZELi VE EBEDi


KAHRAMAN YiGiT ER


HZ ALi-M K.v


P3'e KARŞI M3 - DUL KADININ ÇOCUKLARINA MESAJ!

P3’e Karşı M3


DUL KADININ ÇOCUKLARINA MESAJ!



Diler misiniz?..



Derdimize kifayet etmeye çalışan yazımıza Meclis`in gizli tutanaklarına gömülmüş bir konuşmayla başlayalım.


Konuşmayı yapan o dönem halkımızın tabiriyle "KUVVACI". Özellikle konuşmanın son satırına dikkatinizi celbetmek isterim...


Yıl: 1963

Yer:
Bakanlar Kurulu

Konuşmacı:
İsmet İnönü

Konu: ABD-Türkiye İlişkileri...


İŞTE O KONUŞMA:


(BAKIN ZAMANIMIZLA NASIL BENZEŞİYOR)


``... Daha bağımsız ve şahsiyetli dış politika izlenmesini istiyorsunuz ki -herkes aynı şeyden bahsediyor-. Nasıl yapacağım ben bunu? Karar vereceğim ve işi teknisyenlerime havale edeceğim. Onlar etraflı çalışmalar yapacaklar, teklifler hazırlayacaklar. Peki, yapabilirler mi bunu? Hepsinin etrafında UZMAN denilen yabancılar dolu. İğfal etmeye çalışıyorlar; muvaffak olamazlarsa işi sürüncemede bırakmaya çalışıyorlar. O da olamazsa karşı tedbir alıyorlar.


Bir görev veriyorum neticesi bana gelmeden Washington`un haberi oluyor. Sonucu memurumdan önce sefirimden (!) öğreniyorum. Bana şimdiye kadar bunlar tarafından hazırlanmış derdimize deva bir rapor göstermediler... İçimizde (uzman kimliği ile dolaşan) bu binlerce adam ``AVARE KASNAK`` gibi dolaşmıyorlar. Elbette kendileri için önemli marifetleri var!..


İstiklal harbinden sonra sulh anlaşmasında esas mücadele bu uzman konusunda oldu. Yoksa haydutlar meselesi fiili bir durum idi. Tazminat işini iki devlet biz aramızda hallederdik. Bütün mücadele (idaremize tasallut) yüzünden çıktı. Bir tek uzman vermek için büyük tavizler vermeye hazırdılar.


Dayattık... Biz onların niçin ısrar ettiklerini biliyorduk (!)


Böyledir bu işler. Peygamber edası ile size dünyaları vaat ederler. İmzayı attı mı ertesi gün gelmişlerdir. Personeli gelmiştir, üstleri gelmiştir. Ondan sonra sökebilirsen sök, gitmezler... Ancak bu meselenin üzerine vakit geçirmeden eğilmek lazım. Yoksa bağımsız dış politika güdemeyiz. Fakat zannetmeyiniz ki bu kolay bir iştir.


TEŞEBBÜS ETTİĞİNİZ ZAMAN BAŞINIZA


NELER GELECEĞİNİ KESTİREMEM!..``



Kestir kestirme cokta tındı


Bugün iş altını çizdiğiniz o raddeye gelmiştir. Devir hesap devridir, daha fazla ağlamaya gelmiyor!


Peki, bu hesabın dürülmesi pek mi zor?

BU GÜZEL İSTANBUL, BU GÜZEL TÜRKİYEMDE` DE ZAMAN ZAMAN BUDANDIKLARI HALDE BİR TAKIM AĞAÇLARIN (DA) KÖKLERİ BİR TÜRLÜ ÇIKARILAMIYOR. EVEEET DEMEK Kİ MARİFET AĞACI BUDAMAKLA-KESMEKLE BİTMİYOR, İFRAZATI SÖKMEKLE EFENDİM. HALİYLE PEKİYİ DERECEDEN BİR (KÖK MÜTEHASSISLIĞI) GEREKİYOR!..


Her şey ince bir plan, ince bir düşünce sistematiği ve disiplini istiyor. Ve yıllar evveline dayalı hazırlık, İnce inci tutulmuş karneler(!) kim kimdir, ne nedir, geçmişi-hedefi kaç ders-kaç not bilinmez. Mayası bozuğun bile kaç kıratlık düşük ayar olduğunu bilmek lazım. Zira Adil olmayan hiçbir şey kalıcı olmaz! Kurunun yanında yaş bu hesapta lafı bile edilmez.


BÜYÜK TÜRKİYE`NİN HESABI YETİM HAKKI KURSAĞINA İNMEMİŞ ”BÜYÜK MUHASİPLERLE" TUTULMALI ELBET...




M3 ve İNCE HESAP


Bir odaya binlerce boncuk dağıttığınızı düşünün. Hepsi bir birinden ayrı, renk renk GÖRÜNDÜĞÜNDE hepsi devletlûnun dikkat buyurdukları o avare kasnaklar (!) gibi. Öyle ya kasnağa kasnak;


Birde havadaki oksijenden daha şeffaf, bir misine ipliği düşünün, veya çelikten bir tel.. Ve her gün, her saat, her dakika bir yerlerde bu boncuklardan birer birer bu ipliğin geçtiğini düşünün. Ve bir de; genel plan almak için kapı kirişinden odaya bakın. Görünüşte görüntü gene aynıdır. Ancak önemli bir farkla o dağınık, renk renk boncuklardan geçen oksijenden daha renksiz iplik elinizdedir artık. Hâlihazırda ki manzara, örgütsüz öyle dağınık görünmeye devam etsin...


İplik çekilir boncuklar bir bir araya geldi mi? Siz o zaman bu milletin işte-aşta; havada-karada zikrini görün?..


Bu millet "Allah Allah" demeyi ve çağ açıp çağ kapamayı ve bir de "APTALA YATMAYI" inanın o kadar iyi becerir ki.


Bilmem maruzatıma şu kısır kelimelerim kifayet edebildi mi "DUL KADININ ÇOCUKLARI?.."


VARIN siz koyun yazının başındaki Milli Kuvvetler- Milli Hükümet-Milli Seferberlik ifadelerinin boncuk mu, ip mi, ipi tutan el mi olduğunu...


P3`ü siz iyi bilirsiniz...


M3`de Biz!..




Kara Büyü Krallığı


Ve Küresel Şifre...



Aşağıda okuyacağınız yazı zaman içersinde anlaşılacağından “yüksek müsadelerinizle “ konuya girizgah yapmadan giriyorum:



1-Çırak, 2-Kalfa, 3-Usta,4- Gizli (Hafi)Usta, 5- Kamil Usta, 6- Sır katibi, 7- Nazır Hakim, 8-Bina Emini, 9- Dokuzlar Müntahibi, 10- Onbeşler müntahibi, 11- Onikiler müntahibi, 12- Usta Mimarlar, 13- Royal Architekt de Salodon, 14, Müntahibi Kamil, 15- Şark Şövalyesi, 16- Kudüs Prensi, 17- Şark ve Garp Şövalyesi, 18- Salib verdi Şövalyesi, 19- Ali İskoçyalı, 20- Mehafili Muhtereme Üstadı, 21- Prusya Şövalyesi, 22- Lübnan Prensi, 23- Sanduka-i Esrar Reisi, 24- Sanduka-i Esrar Prensi, 25- tünç Yılan Şövalyesi, 26- İskoçyalı Papaz, 27- Mabed Şövalyesi, 28- Güneş Şövalyesi, 29- Sent Andre İskoç Şövalyesi, 30- Kadüsen Şövalyesi, 31- Müfettişi Azam, 32- Sırrı Hafi Prensi, 33- HAKİM MÜFETTİŞ UMUMİ AZAMI.



Bu dereceleri kazanırken takip edilen zaman: 1 : 2 Beş Ay 2: 3 Yedi Ay 3. 4 Dokuz ay 1. 5 Üç ay 5 : 9 Üç Ay 9: 14 Beş Ay 14: 15 Üç Ay 15: 17 Üç Ay 17: 18 Yedi Ay 18: 22 Beş Ay 22: 27 Yedi Ay 27: 29 Beş Ay 29: 30 Yedi Ay 30: 31 beş Ay 31: 32 Yedi Ay ki, Toplam 7 Sene (81 Ay).



Oysa Farmasonlar gizli cemiyet olmadıklarını iddia ederler. Pek çoğu bulundukları mahfilleri savunarak dine ve bulundukları toplumun milli örf ve adetlerine saygılı oldukların savunurlar. Ancak konuyla ilgili bir araştırma yaptığımızda; Bin kere birden “33” e kadar Mason derecelerinin ne olduğunu bizzat kendileri bilmezler. Her alt dereceden üst derecenin sırlarını sakladıkları gibi bu, bütün dünya için meçhul ve karanlıktır. Bu derecenin taksimatını ancak o derecede bulunanlar bilebilir. Ayrıca masonlukta sır yoktur demelerine rağmen, dördüncü derecenin adı bizzat Hafi (Gizli) Usta, 6. derecenin adı “SIR KATİBİ” , Yirmi üçüncü derecenin adı “Sandukai Esrar Reisi”, 32. Derecenin adı “Sırrı Hafi Prensi”, olması da gösteriyor ki, tamamen şifreli kriptolu bir yapılanma içersindeler.



Bu kriptogram (bu arada bu aralar bu gram ismini çok duyuyorsunuz: Pentagram, Hexagram, Tetragram, HOLA(GRAM...) Grem’ın ne olduğunu bir önceki yazılarımızdan KRİPTOGRAM’da yazmıştık) yapılanma çözüldüğünde ise haliyle “Kara Büyü Krallığı’na götürüyor bizleri. Masonluk madem ki, “Çağdaş, modern, açık-şeffaf toplum, özgür ve hür irade” sloganlarını kimseye bırakmaz; bu yukarıdaki isimler ve dereceler nedir ki?..


ULUSLARARASI ŞEYTANİ KRİPTO


KIYAMET SANDUKASI



Bir de derecelenmenin sıralamasına bakarsak; bu 33. derece arasında Türkiye’de sadece “15 DERECE” olduğunu görürüz.



Altıdan dokuza, dokuzdan ondört’e kadar derece yoktur, boş bırakılmıştır! Ondört, Ondokuz, Yirmi ve Yirmi bir yoktur. Yirmi ikiden Yirmi Yedinci’ye kadar yoktur. Yirmi sekiz, Yirmi dokuz yoktur. Acaba bu kumpasa, bu “Lucifer/Şeytan Kapanı”na düşenler bu boşlukların neden ileri geldiğini bilmiyorlar mı, sorgulamıyorlar mı?..



Yoksa bir şeyleri soramayacak kadar düşüncesiz veya aciz mi bırakılmışlar?!



Görülüyor ki, Masonlukta gizlilik bütün derecelendirmenin toptan memleketlere verilmemesiyle de sabittir. Her ülkeye ayrı bir şifreleme yapılmıştır. Ve bu şifrelemeler önemli bir dolabın (Kıyamet Sandukası) içinde tıpkı tohumluk fasulyeler gibi ayrı ayrı muskalar üzerine devletlerin ismi üzerlerine işlenerek saklanmıştır.



Bu KARA BÜYÜ KRALLIĞI’NIN Toplum liderleri eliyle bütün devletler kontrol altında tutulmaktadır(!)



Ancak dünya Lucifer ve taifesinin en çok korktuğu 4 lider vardı:



• Birincisi İnsanlığın en büyük lideri Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimiz,ve Hz Ali



• İkincisi Hz. Süleyman (Çünkü onları “dizginlerine ellerine vermeden” kullanabiliyordu).


AHİRZAMAN HİDAYET HAREKETİ… MEHDİ-MESİH İTTİFAKI



MEHDi a.s COM KURDUGUM YENi SiTEYi




ZiYARET EDiN MEHDi a.s mı



TANIYIN KIYAMET KOPACAK SENARYO UYDURMALARINA KANMAYIN


TIKLAYIN


ŞEYTAN (LUCİFER) AZAPTA GEREK!!!






ERGÜN POYRAZ MUSANIN COCUKLARI


TAYYiP VE EMiNE KiTABI



Ergün Poyraz - Musa'nın çocukları height="700" width="100%" rel="media:document" resource="http://d.scribd.com/ScribdViewer.swf?document_id=6329594&access_key=key-20dcl3g6vf7erhr9tnit&page=1&version=1&viewMode=" xmlns:media="http://search.yahoo.com/searchmonkey/media/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/terms/" > value="http://d.scribd.com/ScribdViewer.swf?document_id=6329594&access_key=key-20dcl3g6vf7erhr9tnit&page=1&version=1&viewMode=">

About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER