Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » » » » » » » Beyni Yönlendirildiğini İddia Eden Kadın

Beyni Yönlendirildiğini İddia Eden Kadın










Hakkari'de beyin kontrolüne maruz kaldıgını ileri süren bir anne, görenleri hayrete düşürüyor. Bir kamu kurumunda 10 yıldır memur olarak çalışan, 2 Üniversite bitiren ve 3 ayrı yabancı dil bildiğini söyleyen 2 çocuk annesi kadın, beyninin yönlendirdiğini iddia ediyor.

BU HABERi KOYMAMDAKi AMAC SESiNi DUYURMASINA YARDIMCI OLMAKTIR VE PROF'LARIN VE ARASTIRMACILARIN BU BAYANA YARDIM ETMELERi iCiN CAGRIDA BULUNMAK KÜCÜKTE OLSA DiKKAT CEKEBİLMEK iCiN KOYULAN

BU ViDEOYA DiKKAT EDiNiZ SADECE POPÜLER OLMAYAN BiR ViDEO SiTESiNDE BULDUM BASKA HiCBiR YERDE YOKTU ARADIM TARADIM FAKAT YOK.

BU BAYANIN SİZOFREN YADA DELi OLDUGUNU SANABiLiRSiNiZ FAKAT GEREKiRSE ViDEOYU BiRKAC KEZ iZLEYiN DELi YADA BASKA BiRSEY DEGiL VE BU SiTEDEKi DiGER KONULARA VE VERDiGiM BiLGiLERE BAKARSANIZ...


BU DÜNYADA HiCBİRSEYiN iMKANSIZ OLMADIGINI BU BAYANINDA HAKLI BiR YANI OLDUGUNU ANLARSINIZ.



BU KADIN ÜSTÜNE BASARAK SÖYLÜYORUM KENDiNi CiNLERE FALANDA KAPTIRDIGINI SANMIYORUM..

BEN DiORUMKi iSRAiL DE BiR TAKIM BiYOENERJiCiLER VE METAFiZiKCİLER BU KADININ BEYNiNiN YAYDIGI FREKANSI ALDILAR VE ENERJi YÜKLEMESi YAPARAK UYKUSUNU GETiRiP ZORLA UYUTUYORLAR

VE RÜYA GÖRMESiNi SAGLIYORLAR ZiHNi UYKUDA BOS VE RAHAT OLDUGU iCiN COK RAHAT BiR SEKiLDE ONA BiLGi AKTARMASI YAPABiLiYORLAR..

Diceksiniz ki ne bilgi aktarıyorlarki sunu aktarıyorlar rüyada zihni bos ve rahat bugün israil ve amerika gen teknolojisinde ve metafizik gücler konularında cok ilerledi..

Özellikle insanların beyin haritaları cıkartılmıstır..Yani beynimizin neresi mutlu olur neresi öfkelenir neresi hüzünlenir bu belirlenmistir.

Bu bayan uyudugunda ona bilgi veriyorlar.Ben tahmin ediyorumki israil bu kadını buldu ve bu kadına bilgi aktarması yaparak amerikadan birininde bu kadının frekansına girmesiyle israildeki kisinin aktardıgı bilgiyi almasıyla gerceklesiyor bu metafizik(fizik ötesi (madde ötesi) ) olay.


bunla ne amacları olabilirki diceksiniz söylim...bilgileri biri yüklüyor kadına digeri frekansına giriyor ve bilgiyi ordan alıyor.

Türkiye hakkında cok önemli bilgiler veriliyor olabilir ve kanıt yok belge yok ispat yok hicbirsey yok .

Ama bizler bu ilimlerin kullanıldıgını biliyoruz..Astral seyehat yapıldıgını ruhun bedenden cıkarılarak bir mekana gönderilip ordaki konusulan seyleri görüp duyup ruhu bedene geri getirebilenleri biliyoruz.ÖR(MiT MÜSTESARIMIZ)

neyse eger bunlara inanmayan veya bilgisi olmayanlar varsa sayet altını doldursunlar bu konuları arastırsınlar.Rüya ilmi öyle basit bir olgu degil cünki.
RÜYA iLMiNE BAKIN ASTRAL SEYEHAT GÜCLERE BAKIN



About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER