Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » » » » » » » MHP'NIN GIZLI PARTI BASKANI BELLI OLDU


KISA KESiT HABERLER

KANALTÜRK'E IGRENC TEZGAH  


KANALTÜRK SATILDI TUNCAY ÖZKAN CILDIRDI...






MHP'de gölge genel başkan deşifre oldu!!!


99875.jpg


MHP'de gölge genel başkan deşifre oldu

MHPGenelBaşkanı Devlet Bahçeli'nin grup konuşmalarında ve katıldığı bazı etkinliklerde yaptığı konuşmaları yazılı bir kağıttan okuyarak yaptığı biliniyor. Bu durum, Bahçeli muhalifi milliyetçi kesim tarafından sık sık eleştiri konusu da yapılıyor. Peki Bahçeli'nin okuduğu bu konuşma metinlerinin yazarı kim? 


MHP'NİN GÖLGE GENEL BAŞKANI
Yeni Şafak gazetesinde 'Taha Kıvanç'mahlasıyla yazan Fehmi Koru, Bahçeli'nin konuşma metinlerini yazan MHP'deki 'gölge genel başkanı' deşifre etti. Koru, Bahçeli'nin konuşmalarını yazan ismin emekli büyükelçi ve MHP Milletvekili Deniz Bölükbaşı olduğunu yazdı.


MHP nin CiA tarafından kuruldugu ve onların kontrolünde olundugu artık biliniyor bu tip haber ve konulara sasırmamak lazım 

TÜM TÜRKIYENIN ARTIK SÖZ KONUSU OLAN VATANIMIZI DÜSÜNMESI VE BU SIYASETCILERIN HIC BIRINE GÜVENMEMEK GEREKLI.

INGILTERE ISRAIL AMERIKA BURDA SIYASETTE OLACAK OLANLARI YANI KISILERI KENDISI SECIYOR KENDI ADAMLARINI YERLESTIRIYOR.

12 EYLÜL DÖNEMINDE GÖRDÜK ISTE UYANLAR YASIYOR  ÖRNEK SÜLEYMAN DEMIREL  YÜZBINLERCE INSAN ÖLDÜ ONUN YÜZÜNDEN BU ÜLKEYE NELER YAPTI NELER..

SAG SOL NE DEMEK YALCIN KÜCÜK VE  NIHAT GENC ANLATIYOR

SÜLEYMAN HEP BASBAKAN






Birileri oku diyor okuyorlar yat diyorlar yatıyorlar kalk diorlar kalkıyorlar.

Bu nedemek sizce???    Türkiyeyi kim yönetiyor.

Amerika mı???

Fransa mı???

ingiltere mi?

israil mi?

HAYIR !!!



illüminati

Triteral komisyon

Masonlar

Cfr örgütü kiii fransayı cfr yönetir

Kuru kafa ve kemikler(En ünlü üyesi George bush)

Tapınak sovalyeleri(Kökü mısır olan iskoc ritine baglı eski tarikat kiliseyi reddeden tapınaklarda yasayan iskocya ve ingiltereyi birbirine düsürüp savastıran grup)


DÜNYAYI YÖNETENLER ICIN AYRINTILI BiLGi KONU ARSiNDE BULABiLiRSiNiZ







BANU AVAR'IN CAGRISI LÜTFEN DUYARLI OLALIM







Genelkurmay'daki casus kim?


TSK müthiş bir casusluk iddiasıyla çalkalanıyor. Daha operasyon başlamadan, operasyonla ilgili yapılan görüşmeler ünlü paylaşım sitesi youtube'den dünyaya duyuruldu. İşte Genelkurmay'daki köstebeğin youtube'a gönderdiği video...




Bugün gazetesinin haberine göre; 'cnksari' rumuzlu kullanıcının gönderdiği'Tugg. Münir Ertan'dan şok açıklamalar' başlıklı videoda, Genelkurmay Başkanlığı Elektronik Sistemler Komutanı Tuggeneral Münir Ertan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı yayınlanıyor.
Ses kaydında PKK'nın K.Irak'taki kamplarına yapılan son hava operasyonlarında bugüne kadar sadece 5 teröristin öldürüldüğü iddia edilip gerçeklerin kamuoyundan saklandığı savunuluyor.
ÖRGÜT YAPMIŞ OLABİLİR

Kayıtta, 9 Ocak 2008'de Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt'ın GES Komutanlığı'nı ziyaret ettiği, bu ziyaret sırasında ölü sayısı konusunda bilgi aldığı belirtilerek, "16 ve 18'indeki bombardıman ve kara harekatından sonra basına açıklama yapacaklar, tutarlı bilgi arıyorlar. Biz açıkça 5 kişinin öldüğünü, toplam 8 teröristin yaralandığını söyledik. Bildiride ölü sayısı açıklayamadıkları için çok sayıda adamın etkisiz hale gelebileceğini söylediler" ifadesine yer veriliyor.

Ses kaydının gerçekte kime ait olduğu araştırılırken uzmanlar, "Bozguna uğrayan örgüt bu tip komplolarla moral bulmaya çalışıyor. GES Komutanı'nın ismi ve sesi kullanılmış bile olabilir çünkü teknoloji her türlü komplo kurmaya imkan tanıyor" yorumu yaptı.


BUGÜN


193124.jpg


Coniler Irak'ta bu maskelerle geziyor


Bir bu maskeler eksikti. Irak'ta bu maskeleri takan ABD askerleri kabus gibi... I
rak'ta ABD askerleri yeterince korku kaynağı. Tepeden tırnağa silahlı dolaşmaları, gecenin bir vakti evlerin kapılarını pencerelerini kırıp içeri dalmaları, şimdiye kadar yaşanan işkencelere karışmaları, Irak halkını zaten canından bezdirdi. 





Ama ABD askerleri şu sıralar daha da korkunç bir görünüşe büründü. İşte Black Hawk helikopterlerinin müretebatı arasında moda olan yeni maskeli kasklar. Bağdat'ın Yeşil Bölgesi'nde bulunan bu ekipte birçok asker, bu maskeli kaskları tercih ediyor. Onları gören Iraklılar, "Acaba nasıl bir mesaj vermeye çalışıyorlar" diye soruyor.


193132.jpg










Hakkari Dünyadan koptu!


Dün akşamdan bu yana Hakkari dünyadan koptu! İşin bir tarafı belli. Telekom grevi yüzünden ülkenin sağında solunda ‘kesilmeler’ oluyor. Ama mesele ‘telefon arızası’ olarak görülmeyecek denli önemli. Zira şimdiden, garip iddialar ortada dolaşmaya başladı!



Bu iddiaların başında da, "Özelleştirmeler ile Telekom'u yabancılara verirseniz, ülkenin kritik günlerinde işte böyle kesintiler oluşur" yorumları geliyor.
Hakkari sadece bir örnek. Dün Telekom yetkilileri ellerinde haritalarla çıkıp, normalde bir yılda görülmeyen kesintilerin geceleyin birkaç saat içinde gerçekleştiğini, üstelik “kritik noktaları” televizyonlara göstererek anlattılar.
Tabii burada açıkça söylenmese de grevciler üzerinde bir sis bulutu oluşturuldu. Ama konunun, “işçi-işveren” ilişkilerinden farklı yönleri bulunuyor.
Bir kere konu “ülke güvenliği” ile ilgili. Tamam Türk Silahlı Kuvvetleri bu ve benzeri kesintilerden ve savaş sırasında olabilecek aksiliklerden etkilenmeyecek özel iletişim imkanlarına (TAFICS) sahip ama iş burada bitmiyor.
Şu an Türkiye’de yaygın bir telefon veya internet kesintisi yok. Ancak bazı bölgelerde bu tür aksaklıklar yaşanıyor. Hakkari bunun en somut örneği. Dün akşam saat 18:00’den bu yana Hakkari’nin dünya ile ilişkisi kesik.
Peki şimdi soralım. Kuzey Irak’a operasyon gündemde iken, bölgede bir çok il ve ilçede operasyonlar sürerken iletişim hatlarında kesinti olması kabul edilebilir mi?
Bununla da mesele kapanmıyor. Sanki psikolojik bir harekat gibi büyük şehirlerde hastaneler internet arızaları yüzünden sağlıklı hizmet veremiyor, 3-5 dakikada hallolacak işler saatler sürüyor. Hastalar ve yakınları çıldırma noktasına geliyor.
Tüm bu aksaklıklar ve düzeltilmeleri yolunda bin türlü mazaret (haklı da olabilir) ileri sürülebilir. Ama bu çağda ve zamanda bu kesintiler asla olmamalı. Bakın ajanslar bu haberleri nasıl duyuruyor;
“Hakkari'de, dün saat 18.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Diyarbakır- Batman arasında bulunan fiber optik kablolara zarar verilmesi yüzünden internet bağlantısı sağlanamıyor. Hakkari Telekom Başmüdürü Talip Altun, kentteki 4 bin civarında abonenin internet bağlantısının kesildiğini söyledi. Başmüdür Altun, fiber optik kablolara verilen zararla ilgili çalışmaların yapıldığını belirterek, “Hakkari'de herhangi bir arıza bulunmuyor. Yaptığımız görüşmelerde Diyarbakır- Batman arasındaki arızaların giderilmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü söylendi. Dün akşam 18.00'den itibaren kesik olan ADSL hatlarının akşam saatlerine doğru onarımının tamamlanacağı ve hattın düzeleceği belirtildi.”
Herkesin aklına çok doğal olarak Telekom’un özelliştirilmesi sırasında yapılan itirazlar ve ikazlar geliyor. Bir ülkenin iletişim sistemlerinin yabancıların elinde bulunmasının sakıncalarını anlatan haberler anımsanıyor.
Muhtemelen bu iddialar doğru değil. Değil ama tam da bugünlerde Türkiye’nin hiçbir yerinde iletişimin kesilmemesi gerekiyor. Bugün Hakkari’de, yarın Diyarbakır’da öbür gün Ankara ve İstanbul hastanelerinde internet bağlantısı kesilirse o zaman bunun hesabını ilgili şirketlerin değil, doğal olarak hükümetin vermesi gerekiyor.




About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER