Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » » » » » TÜRKiYENiN KARISMASINDAN FAYDALANIYORLAR KÜRDiTANI KURUYORLAR

LANET ALMANYA

TÜRKiYE GÖRÜSLERİ iSTE AVRUPANIN GERCEK

YÜZÜ VE YOBAZLIGI




UYARI

Resmi büyütmek görmek icin lütfen üzerine tıklayınız.


Musul Vilayetinden üst düzey bir heyet, Başkan Talabaninin sorunların çözümü, birliğin sağlanması, Iraktaki tüm oluşumlar arasında hiçbir ayrım yapmadan yardım elini uzatmadaki rolünün büyük önemi olduğunu belirtti

Federal Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani 23 Nisan Çarşamba Günü Bağdattaki konutunda çok sayıda il meclis üyeleri, İl valisi ve yardımcılarından oluşan Musul ilinin üst düzey bir heyetini karşıladı.

Yapılan toplantıda, Musul İl Meclis Başkanı ve valisi, Musul İlinde güvenlik durumunun kötü olması ve hizmet projelerinin olmaması konusundan ayrıntılı olarak bahsedildi. Ayrıca, Musul İlinin terörist gruplar ve ildeki silahlanma olgusundan temizlenmesi hamlesinin yapılması için acele edilmesini talep ederek, terörist faaliyetlerin, il halkına hizmet projelerinin sunulması önünde engel oluşturduğuna işaret edildi.

Öte yandan Başkan Talabani de, Musul İlinin her alandaki önemine işaret ederek; Ticaret, Maliye, Sanayi ve Savunma Bakanlarından özellikle de güvenlik ve huzurun sağlanması ve hizmet projelerinin sunulması alanlarında varolan sorunları çözmelerini ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarını istedi.

Öte yandan misafir heyet, Başkan Talabani’nin, siyasi sürecin geliştirilmesi, sorunlara çözüm gücü olma ve Iraktaki tüm kesimler arasında hiçbir ayrım yapmadan yardım elini uzatmasındaki rolünün büyük önemini belirtti.



BU ÜLKE BU KADAR SAHiPSiZ Mi HERKES KAFASINA GÖRE SiYASET YAPABiLiR VE iSTEDiGi GiBi AT KOŞTURABiLiR HALE GELDi.


TÜRKiYE ALMAN TVDE BÖLÜNMÜS YENi BiR OLUSUMLA BiRLiKTE

KÜRDiSTAN





SÖYLENECEK COK SEY VAR BURAYA

YAZILABiLECEKTE COK SEY VAR FAKAT BU

BELGESEL DURURKEN YAZMAK GEREKSiZ


LÜTFEN iZLEYiN!!!


BANU AVARIN

EşSSiZ BELGESELi


Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, 20 Nisanda, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'i Bağdattaki özel konutunda kabul etti

Görüşmeye, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcıları Adıl Ebdulmehdi, Tarıq Haşimi, Irak Başbakanı Nuri Maliki, Kürdistan Bölge Hükümeti Başkanı Nêçirvan Barzani, Irak Başbakan Yardımcısı Berhem Ehmed Salıh, Iraklı üst düzey bazı resmi yetkililer, Iraktaki Çokuluslu Güçlerin Komutanı General David Petrois ve ABD’nin Irak Büyükelçisi Rayan Kroker katıldı.

Görüşmede, Iraktaki siyasi ve güvenlik alanındaki son gelişmeler ile Irak ve ABD arasındaki ilişkilerin daha fazla güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Yapılan görüşmeden sonra, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani ve ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice ortak bir basın toplantısı düzenlediler.

Basın toplantısında ilk sözü alan Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani; “ Bugün dostumuz Rice'a karşıladık. Görüşmemizde, Bahreyn’de düzenlenecek olan toplantıya Irakın da katılması için çaba gösteren Condoleezza Rice'a teşekkür ettik, diye belirtti.

Daha sonra, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'da yaptığı açıklamada; “ ABD’de sürekli güçlü bir dostunuz var. Irak bugün önemli fırsatların olduğu bir süreçten geçiyor. Bu da, başta Irak Başbakanı olmak üzere, birleşik bir yönetim oluşturan Iraklı Liderlerin çabasıyla olmuştur. Ayrıca, Irakta elde edilen kazanımlar son süreçte, cesaretli bir şekilde mücadele eden Iraklı güçlerin sayesinde elde edilmiştir, dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Irak Başbakanıyla yaptığı görüşmede; Malikinin, yeniden yapılandırma, uzlaşma ve birlik alanlarında halen yapılması gereken çok çalışmanın olduğunu kendisine açıkladığını belirterek; Irak, Ürdün, Mısır ve bazı körfez ülkelerinin katılacağı toplantıya katılmak için Bahreyne gideceğine vurgu yaptı.

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice açıklamasında; “ Hiç şüphesiz, Irak önemli bir Devletdir. Irak, Arap Birliğinin kurucu üyelerinden birisidir. Ben de bu toplantıya katılarak, Iraklılar ve diğer Arap ülkeleri ile varolan sorunları tartışmak istiyorum. Daha sonra da, Kuweytte yapılacak olan, Iraka komşu ülkeler toplantısına katılacağım, diye belirtti. Ardından Rays, Başkan Celal Talabaniye dönerek; “ Sizin, ABD’de her zaman güçlü bir dostunuz var,” dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın Irak’ı neden ziyaret ettiği ile Irakta güvenlik alanı ve siyasi alanda elde edilen gelişmelere ilişkin olarak sorulan bir soru karşısında Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani; “ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Irakta elde edilen gelişmeler karşısında şaşkınlığını ve sevincini belirtti. Ülkede, birliğin sağlanması için gösterilen çabalardan dolayı da, memnuniyetini ifade etti.



KÜRDiSTAN TVYi GÖRMEK için TIKLAYIN


Garip garip oldugu kadar saçma.Komikligi bir yana dogudaki kürt olan fakat müslüman olan vatandaslarımız üzerinde oynanan oyun cok ürkütücü.

Teröristler kürt demekte cehalet ve bilgisizliktir cünki teröristler genel olarak ırak bölgesindeki peşmergelerdir bu peşmergelerin

yüzde 97'si yahudi

nedense tüm dünyayı yakından alakadar ediyor kürdistanın kurulusu sebebide sesinizi duyar gibi oluyorum evet petrol petrol ve etnik bölücülük ve yönetimi ele gecirmmek icin yaptıkları isler uydurulan senaryolar.


Kürdistanı kurdurucaklar daha sonra türkiyeyi bölüp istedikleri kıvama getirdiklerinde kürtleri yok edip o topraklara yahudileri yerlestirecekler ileriyi görmek ve toplum olarak HALK olarak buna bir dur dememiz bunun bilincinde olmamız gerekmektedir.Aksi halde bölünmeyi düsünmüyorum zaten kısaca ve en kibar tabirle YOK OLUCAZ.Bu yok olmanın bas kahramanları şüphesiz kürtler olucak.

Tabi kürtlerde kendilerinin üzerinde oynanan oyunların farkında olmadan birden bire onlara acılan kapılar ve uzanan ellerden silah sesleri gelicek kursun yagıcak sag kalan kürtler kacıcaklar birsüre sonra görecekleri sey su olucak bölgeye yahudiler geliyor yerlesiyor.



Derlerya son pişmanlık fayda etmez o hesap iste TÜRKiYEYi BÖLMENiN BEDELiNi AGIR ÖDEYECEKLER.

Tabi ülkemizde bizde bunlara izin vermiycez

ATATÜRK'ÜN BURSA NUTKU

Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir.
Bunların gerekliliğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı duydu mu, bu memleketin polisi vardır, adliyesi vardır demeyecektir.
Hemen müdahale edecektir.
Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla
Yine düşünecek, demek adliyeyi de düzeltmek gerekir,diyecektir.
Onu hapse atacaklar.
Yasal yoldan itirazlarını yapmakla birlikte;
Bana, İsmet Paşa�ya, meclise telgraflar yağdırıp,
Haklı ve suçsuz olduğu için serbest bırakılmasını,korunmasını istemeyecek,
Diyecek ki: Ben kanaatimin gereğini yaptım.
Müdahale ve eylemimde haklıyım.
Eğer buraya haksız olarak gelmişsem,
Bu haksızlığı oluşturan nedenleri düzeltmek de benim görevimdir
İşte,benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği...�


TÜRK MÜSLÜMAN KÜRT MÜSLÜMAN KARDESTiR.VE BURASI TÜRKiYEDiR TÜRK OLMAK DEGiL ÖNEMLi OLAN

NE MUTLU TÜRKÜM DiYEBiLMEKTiR.

MÜSLÜMANLIK SADELiKTİR VE MÜSLÜMANLIK iSLAM EVRENSELDiR AFRiKADAKi MÜSLÜMANLARDA FiLiSTiNDEKi MÜSLÜMANLARDA BiZiM KARDESLERiMiZDiR ARAMIZDA AYRIM YOKTUR AYRIP YAPTIRMAYA CALISANLARADA TAViZ VERMEMELi CEZALARINI GÖRMELERiNi SAGLAMAK VAZiFEMiZDiR.

TÜRK

KÜRT

LAZ

ZAZA

CERKEZ

ARAP

CİNGENE

ROMAN

TÜM BU MÜSLÜMANLARLA BURASI MÜSLÜMAN TÜRKIYEDIR ATATÜRK'ÜN KURDUGU TÜRKiYE CUMHURiYETiDiR KORUMAK KOLLAMAK VAZiFEMiZDiR.


Uyanmak yetmiyor tüm türkiyede birlik beraberlik olması sart ve iktidarda olanları gözetlemek siyaseti yakından takip etmek sıra yarın bize gelicek is yok ekonomi bitmiş yabancıların elinde macro ekonomiyi dıslayyan bir iktidar bir hükümet var basımızda macro ekonomiyi dıslayan bir kafa hicbiryere varamaz artı yabancılara heryeri peşkeş ceken bir hükümetle nereye kadar gidebiliriz.

Hersey halkın idrakından bilinçli olmasından geciyor bu olmadıgı sürece biteriz.Bu bilinçle itraazları ikazları yaparak yetkili ve mevki sahiplerini rahat bırakmayarak sürekli gözeterek basarabiliriz.

Büyük önder ATATÜRK'ÜN degimiyle ;

Siyasetle ilgilenmeyenler kendilerinden daha yeteneksiz kisiler tarafından yönetilerek cezalarını çekerler

Türkiyeyi cok zor günler cetin günler bekliyor kısacası maras isgalinde maraş meydanında halkı savasmaya cagırmak icin bagıran askerin degimiyle BUGÜN SABREDEN YARINA ÖLÜR.Tüm türkiyenin bu bilince varması sarttır cevrenizden baslayın önce bilgilenmek bilgilenmek bilgilenmek daha cok en ince ayrıntısına kadar.
irfan özgüzel



About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER