Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » » » » » » » FETTULLAH GÜLEN TEMiZE CIKARILDIII!!!!!!!








Mustafa kemal ATATÜRK'ün ölümünden sonra tabiki bircok siyasi politik rejimlere tabi oldu bu ülke,fakat uyarıyoruz bu zaman eski zamanlar gibi degil bu bir rüya bu bir politik siyasi gelisme degil bu bir degisim süreci.

Bu sürecin gelisim ve degisim tarihi 2008 2023 arası orta ana degisim ise 2013'te bu degisimler olacak dini teknolojik ve burda bir solukta yazamayacagım kadar uzun ve cok ince ayrıntılı.Fakat sitemdeki diger yazılara baktıgınızda dikkatli bir sekilde düsünerek incelediginizde tahmin edebileceginiz nitlikte...

Heryerden kusatuluyoruz...Tıp,teknoloji,siyaset,devleti,yargıyı,topraklarımızı,egitimimiz,
kültürümüz dinimiz ve orduyu...


ilerde sabah kalktıgınızda 3 devletin bayragını görürseniz sasırmayın sokaga cıktıgınızda agzınızın üstüne dipcik yerde yere düserseniz koplo üreten tipler diye yargıladıgınız insanları o anda anladıgınızda hersey icin gec olacak...


bu bir esir alma operasyonudur dünyayı yöneten tek devlet olma kavramı hedefi planıdır.bunu cok eskiden planladılar.Hedef DÜNYAYI YÖNETMEK SÜRE 100 YIL ISTE ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜYLE BASLAYAN SÜRECiN SONUNA GELDIK...

100 YIL DOLDU.Simdi sonlandırma uygulamaları baslıycak FETTULLAH GÜLEN GiBi BiR ADAM TEMiZE CIKTI BUGÜN BU SÜRECiN SONLANMAYA DOGRU GiDiSiNiN BÜYÜK BiR HABERCiSiDiR.Tabiiii anlayana..........

NiHAT GENCiN

AHLAGIN MÜSLÜMANLIGIN YOK EDiLMEYE CALISILMASINA KARSI DUYDUGU ÖFKE VE TEPKiSi

FETTULAH GÜLENiN HRiSTiYANLIK AşISI










BERAAT ETTiRiLDi.............Kim rol oynadı acaba papanın parmagı varmıdır.Yoksa emir beyazsaraydan mı geldi.Yoksaa israildenmi...?????????????

Fethullah Gülen hakkındaki kritik dava sonuçlandı. Fethullah Gülen'in laik yapıyı bozmak için örgüt kurmak suçuyla yargılandığı davada hakkında verilen beraat kararı için Yargıtay son sözünü söyledi.



Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın itirazı üzerine "Beraat kararını" değerlendiren Yargıtay Ceza Genel Kurulu Fethullah

Gülen hakkındaki


Beraat kararını" onayladı.

Böylelikle halen ABD'de bulunan Fethullah Gülen'e Türkiye vizesi de

verilmiş oldu.


Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, ''laik devlet yapısını değiştirmek ve yerine dini kurallara dayalı bir devlet kurmak amacıyla yasa dışı örgüt kurup bu amaç doğrultusunda faaliyette bulunmak'' suçlarından yargılanan Gülen hakkında beraat kararı vermişti.

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, beraat kararını onamıştı. Bunun üzerine Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı bu karara itiraz etmişti.

Gülen'in eyleminin TMK'nın 7. maddesi kapsamında değil, 765 sayılı TCK'nın ''cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak'' suçunu kapsayan 313/2-4 maddelerine aykırılık oluşturduğunu savunan Başsavcılık, suçun niteliğinin ve tarihinin doğru olarak tespit edilmesi için dosya kapsamındaki delillerin incelenmesi gerektiğini belirtmişti.

Suç tarihinin temadinin son bulduğu iddianamenin hazırlandığı 31 Ağustos 2000 olduğunu ileri süren Başsavcılık, bu tarih dikkate alındığında dava zamanaşımının dolduğunu, bu nedenle 9. Ceza Dairesi'nin 5 Mart 2008 tarihli onama kararının kaldırılarak, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nin beraate ilişkin 5 Mayıs 2006 günlü hükmünün bozulmasını istemişti. Başsavcılık, bu aykırılığın yeniden duruşma yapılmaksızın 1412 sayılı Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu'na göre düzeltilmesinin mümkün olduğuna işaret ederek, dava zamanaşımı dolduğu için kamu davasının düşürülmesini talep etmişti.

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının itirazını bugün karara bağladı.

Genel Kurul, Başsavcılığın itirazını oy çokluğu ile reddetti. Ret kararıyla ile birlikte 9. Ceza Dairesi'nin onama kararı kesinleşti.


işte Gülen’e yeşil kart

için kefil olan

o isimler:


George Fidas
Gülen’in I-140 yeşil kart başvurusu için mahkemeye sunulan destek mektuplarının ilk sırasında yer alıyor. CIA’dan Analiz ve Prodüksüyon Direktörü olarak emekli oldu. CIA’nın Balkan politikaları uzmanı ve halen Washington Universitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü’nde ders veriyor. Yunan asıllı, Joint Military Intelligence Council’de de görevli.

Graham Fuller
Eski CIA ajanı ve yine eski "National Intelligence Council" Başkan Yardımcısı. "RAND Corporation"’da danışmanlık hizmeti veriyor.

Alexander Karloutsos
Gülen için mahkemeye mektup gönderenler arasında ikinci sırada. Merkezi New York’ta bulunan Amerika Yunan-Ortodoks Başpiskoposluğu’nda rahip. Mektubunda Gülen’den övgü ile söz ediyor.

Morton Abramowitz
ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi, halen "The Century Foundation" da görevli.

Ermin Başer
Mektupta eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın başdanışmanı olarak gösteriliyor. Bilimsel ve Teknik Araştırmalar Konseyi yürütme kurulunda yer aldığı belirtiliyor.

John Obert Voll
Georgetown Üniversitesi İslam Tarihi profesörlerinden.

Ralph ve Richard Lazarus
Dartmouth College Antropoloji bölümü profesörleri

Yıldırım Akbulut
Eski Türkiye başbakanı

Mehmet Sağlam
Eski Milli Eğitim Bakanı, AKP Kahramanmaraş Milletvekili ve Meclis Milli Eğitim Komisyonu Başkanı.

Bernadette Andrea
San Antonio’daki Teksas Üniversitesi İngilizce, Klasikler ve Felsefe Profesörü

Paul Parker
Elmhurst College teoloji ve Din Bölümü profesörü

Floyt M. Schoenhals
Amerika Evangelical Lutheran Kilisesi Arkansan-Oklahama Bölge Sorumlusu, Başpapaz.

Murat Saraylı
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı. (TÜGİAD dün Hürriyet’e, "Murat Saraylı’nın görüşleri yönetim kurulumuzu bağlamaz" açıklaması gönderdi.)

Thomas Michel
Roman Katolik Kilisesi İsa Peygamber Dinlerarası Diyalog Sekreterliği Papazı.

Donald Senior
Catholic Theological Union Başkanı, Vatikan’ın atadığı papaz.

James Kenneth Echols
Chicago Lutheran School of Theology Başkanı

Jill Caroll
Profesör. Rice Üniversitesi Boniuk Merkezi Dini Hoşgörüde İlerleme çalışması idarecisi.

Lynn E. Mitchell
Houston Üniversitesi Dini çalışmalar Direktörü.

Sheryl L. santos
Texas Tech Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı.

David B. Capes
Houston Baptist Üniversitesi Hıristiyanlık ve Felsefe Profesörü

Terry Mathis
Universty of California, Riverside kampüsü papazı

Loye Ashton
Taugaloo College dini araştırmalar programı direktörü papazı Reverend)

Lawrence T. Geraty
La Sierra Üniversitesi

Ali Yurtsever
Rumi Forum

Kemal Öksüz
Niagara Vakfı

John L. Esposito
Profesör. Georgetown Üniversitesi kurucu Direktörlerinden. Mektubunda papaz ve eğitimci arasındaki farkı anlatıyor.

Mustafa Akyol
Yazar




About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER