Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » » » » » » » » AKP BU KADARINA PESSS BIRI DUR DESiN ARTIK

BURDA BiR YANDAN ATATÜRK'ÜMÜZDEN MiRAS FABRiKAMIZ SATILIYOR SES

SEDA YOK BURDA iSE IRAKTAKi PESMERGEYLE ELELE GÖZGÖZE

BU NASIL AHLAK

iSCiLER COK CARESiZ KARA KARA DÜSÜNÜYORLAR

MALiYE BAKANI DERSENiZ HALA PiSMiS KELLE GiBi SIRITMAYA DEVAM EDiYOR TAAA ORMAN YANGINLARI iCiN VERDiGi ROPÖRTAJ'DAN BERi.


ORMANLAR YANIYOR NE DiORSUNUZ

ORMANLARIDA ÖZELLESTiRMEK

LAZIM!!!


YANi KENDi AGIZLARIYLA DiYORLARKi BiZ YAKIYORUZ CATIR CATIR SATACAZZZZZ!!!!!!!!!!

SATIYORUM YOK MU ARTTIRAN??? SAAAAATTIM...







PESMERGEYi KAiLEYE ALIP BiRDE GÖRÜSÜYORLAR...SEHiT AiLELER NE DiYECEK 40 BiN SEHiT VAR BU ÜLKEDE...


AMERiKA SiMDi TASViYE EDiYOR PKK'YI CÜNKi TÜRKiYE iRANLA YAKINLASMAYA BASLADI iRAN OPERASYONU SAKADA BiNECEKTi.

KURUCULLARI ERGENEKON'DAN BASLADI DAGLARDAKiLERi ZATEN BiR YOLLA HALLEDER AMERiKA


40 BiN SEHiD BiRHiC UGRUNA ÖLDÜ.

Irak'ta dünkü peşmerge bugünkü cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin bu sözleri olay yaratacak.

PKK terörüne karşı Türkiye'nin yanında olduklarını belirten ve Ankara'ya sıcak mesajlar gönderen Talabani iki yüzlülüğünü satır aralarında deşifre ediyor.

Noktasına virgülüne dokunmadan Talabani'nin açıklamalarını yayınlıyoruz. Yorumlamayı ise siz okurlarımıza bırakıyoruz..

İşte Milliyet gazetesinde yer alan o haber:

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, PKK'dan Kuzey Irak'taki faaliyetlerine son vermesini isteyerek, "Türkiye'nin Kürt bölgelerinde, Kandil'den daha çok dağ ve vadi var. Türkiye'den bazı çevrelere buraya gelmeleri için bahane sağlıyorlar" dedi.

Yunan Eleftherotipia gazetesine konuşan Talabani'nin açıklamaları Kürt internet sitelerinde yayımlandı. Kürtler'in Irak'taki rüyalarının büyük bölümünün gerçekleştiğini belirten Talabani, "Artık federe bir Irak'ımız var" dedi. AKP hakkındaki kapatma davasına da dikkat çeken Talabani, şunları kaydetti:

"Irak hükümeti ve halk, bu durumdan kaygı duyuyor. Böyle bir şey olursa, bu bir geriye gidiş olacak. AKP bize karşı hep dostça ve net bir politika uyguladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile kısa süre önce görüşüp dostluk ilişkileri anlaşmasının temellerini attık. AKP ile Türkiye-Irak ilişkilerinin dostluk çerçevesinde kalması gerektiği konusunda anlaştık. Türkiye Anayasa Mahkemesi, AKP'yi kapatırsa yeni bir parti kurulacak ve bu parti gene oyların çoğunu alacak."

Talabani, DTP'nin kapatılmasının ise Kürt sorununda silahlı mücadele düşüncesini savunanların elini güçlendireceğini savundu.

Yunanistan örneği
Talabani, PKK'nın Kuzey Irak'taki faaliyetlerinin kendilerini rahatsız ettiğini vurguladı. Bölücü örgütü Kuzey Irak'taki faaliyetlerine son vermeye çağıran Talabani, şöyle konuştu:

"Bağdat'taki Irak hükümetinin, hatta Kürdistan hükümetinin de Türk hükümetiyle ilişkileri iyi. Bu bombalamaların arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Bu arada PKK'ya da faaliyetlerine son vermesi için çağrıda bulunduk. Bir ülkede bulunan bir grubun, başka bir ülkeye karşı faaliyette bulunmasını kimse kabul edemez. Bir örnek verelim; Yunanistan, Arnavutluk'ta bulunan ve Yunan toprakları içinde savaşan bir gerilla grubunu kabul edebilir mi? Türkiye'deki Kürt kardeşlerimizden defalarca savaşa son vermelerini istedik. Siyasi mücadeleye geçsinler. Bunu yapmazlarsa ülkemizi terk ederek, ülkelerine dönmelerini talep ediyoruz."

İran Kürtlerini örnek alsınlar

Türkiye'nin Kürt bölgelerinde Kandil Dağı'ndan daha çok dağ ve vadi var. Kürdistan-Irak'ta kalacakların ise Kürt halkı tarafından seçilmiş yerel hükümete uymaları gerekir. Bizi dinlemeyerek, Türkiye'de belirli çevrelere buraya gelmeleri için bahane sağlıyorlar. Bombalamalardan ve şu anda Irak Kürdistanı'nda olanlardan PKK sorumludur. İran Kürtlerinin uyguladığı taktiği örnek alsınlar. İran Kürt partizanlarının kampları Irak Kürdistanı'nda, ancak topraklarımızdan İran'a karşı askeri faaliyette bulunmuyorlar. PKK’nın da aynısını yapacağını ümit ediyoruz. Bunu onlardan istedik fakat bizi dinlemiyorlar.
function adjustTextSize(nSize) { nSize = dSize + nSize; if (nSize>24) nSize=24; if (nSize<10) nsize="10;" fontsize =" nSize" dsize="nSize;" dsize="12;">

About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER