Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » » » » ERGENEKON BAHANE MAKSAT SiYASi DARBE

EN ASAGIDAKi TEZGAHLARADA DiKKATiNiZi CEKERiM




TÜM TÜRKiYE SUNU BiLMELiDiR Ki ANA HABER BÜLTENLERiNDE GÖDÜGÜNÜZ DUYDUGUNUZ ERGENEKON OPERASYONUNDAKi KiSiLERiN HABERLERiNiN ASILSIZ OLDUGUDUR BiR BAHANEDEN iBARETTiR....


PEKi SUCLU KiM SÖYLE DÜSÜNÜN ERGENEKONDAN iCERi ALINAN KiSiLERE SALDIRI YAPANLARLARI DÜSÜNÜN...

BU GÖRDÜGÜMÜZ HABERLERDEKi KiSiLER ASKERLER PROF'LAR vs vs vs.


TAM TERSi OLMASI GEREKMEKTEDiR TAM TERSiNE BU iNSANLARA SALDIRANLAR iCERi GiRMELiYDi FAKAT YARGI VE SiYASi GÜCLER GÜC ONLARDA OLDUGUNDAN DOLAYI BU iNSANLAR ELLERi KOLLARI BAGLILAR


TÜM TÜRKiYE DUYARLI OLMAK ZORUNDADIR KÜRT VE TÜRK KARDESLERiMiZ BU OYUNA GELMESiN BiZiM KÜRT TÜRK SORUNUMUZ YOKTUR.

KÜRT SORUNUMUZ SUDUR DOGUDAKi KÜRT MÜSLÜMANLARLA DEGiL

KÜRT GÖRÜNÜMLÜ KÜRTCEYi ANA DiLi GiBi KONUSAN VE TAAAAA OSMANLIDAN BERiBURDA KALAN ATATÜRK'ÜNDE MÜCADELE ETTiGi KiMLERDiR BiLiYORMUSUNUZ


KÜRT ERMENiLER KÜRT YAHUDiLER KÜRT HRiSTiYANLIKTA CESiTLi DiN MESHEPLERiNE DAGILMIS KiSLiLER BUNLAR GENELDE ASiRET AGALARIDIR.

VE BU AGALAR ERMENiSTAN VE TÜM AVRUPA ÜLKELERiNDEN TARAFINDAN BESLENiRLER.

KÜRT KARDESLERiMiZ BU OYUNA GELMESiN HERKESi UYARMAK HERKESiN GÖREVi

COK USTACA VE PROFESYONELCE HAZIRLANMIS BiR OYUN BU

VE BU KAN DURMAYACAK CÜNKi HEDEF KÜRDiSTANI KURMAK DEGiL BASKENTi KUDÜS OLAN TEK BiR YAHUDi DEVLETi KURUP DÜNYAYI ORADAN iDARE ETMEK.

MÜSLÜMANLARIN MABEDi PEYGAMBER EFENDiMiZ HZ.MUHAMMED (s.a.a.v)EFENDiMiZiN EMANETi OLAN MESCiDi AKSAYI YIKIP YERiNE SÜLEYMAN MABEDiNi DiKMEK VE TÜM DÜNYANIN DiNiNi DEGiSTiRMEK ZAMANLA.

PLAN KISACA BU TABi BU SÜREC iCiNDE KAN GÖLÜNE DÖNECEK OLAN TOPRAKLARIMIZI BiR DÜSÜNÜN.

KURULAN KÜRDiSTANIDA YOKEDECEKLER BiR SÜRE SONRA O SADECE TÜRKiYEYi ZAYIFLATMAK TÜRKiYENiN YOK OLMA SÜRECiNiN BASLANGICI.

ORDAKi KOMiNiST KÜRDiSTAN ADI ALTINDAKi DEVLETiDE YOK EDECEKLER KÜRTLERiDE SONRAD ORAYA iSRAiL YERLESTiRiLECEK ONLARIDA YOK EDECEKLER ZiNCiRLEME KAN AKITMA SiSTEMi VE DÜNYAYA HÜKMETMEK DÜNYAYI ELE GECiRMEK


BU SAVASA iYiLERLE KÖTÜLER SAVASI OLARAKTA BAKABiLiRSiNiZ.CÜNKi ONLAR SEYTANA TAPIYORLAR MASON TESKiLATLANMASIDIRLAR.

MASONLARI VE DÜNYAYI YÖNETENLER KONUSUNU KONU ARSiViMDEN BAKABiLiRSiNiZ








ORTA MALI VAKİT GAZETESi VE TARAF GAZETELERi, Cumhuriyet’e, onun kurucu ve koruyucu kadrosuna küfretmeyi kendine görev edinmiş olmasına rağmen Başbakanlık Basın Yayın Genel Müdürlüğü ve Basın İlan Kurumu gelir desteği ile ayakta durmaktadır. Bu devlet nasıl bir devletse, kendisine küfredene, kendisini ortadan kaldırmaya çalışana MADDİ ve hatta MANEVİ yardımda bulunmaktadır. Bütün bunlara rağmen, Maliye Bakanlığı Denetçileri VAKİT’in semtine dahi uğramamaktadırlar. Eğer VAKİT, maddi açıdan sıkıntı yaşarsa sorun, ÖRTÜLÜ ÖDENEK’ten akıtılan ULUFE ile çözülmektedir

Bildiğimiz bir “Şeytan” vardı, “Lucifer” de nereden çıktı diyenleri duyar gibi oluyorum. “Şeytan” Cennetten ve görevden kovulmuş en büyük meleklerden biridir. Suçu, “yaradılanların en şereflisi insan”ın karşısında eğilmemesidir. “O topraktan ben ise ateştenim” demiş ve “insan”dan büyük olduğunu iddia etmiştir.

LUCİFER ise kıblesi seyyar olanların taptığıdır. LUCİFER’in PİÇLERİ’nin en önemli ortak özellikleri, bütün icraatlarını İMAN ve İNAN kılıfı altında yapmalarıdır. Bu nedenledir ki bizdeki LUCİFER PİÇLERİ, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa’nın (SAV) karikatürlerini yapanlarla ve bu karikatürleri yayınlayanlarla kol kola girmekten çekinmemektedirler. Manevi değerlere bağlı olduklarını ilan eden AKP’nin de son süreçte, aynı ekipten medet ummaları, yalvarmaları da bu çarpık anlayışın sonuçlarıdır.












Tayyip Erdoğan, Ordu hiyerarşisini kamuoyu önünde maksatlı olarak çiğnemiştir. Genelkurmay Başkanlığı, Türk milletini aydınlatan bir açıklama yapmalıdır.

Başbakanlık koltuğunu işgal eden Tayyip Erdoğan ile Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ arasında, 24 Haziran 2008 akşamı yapılan görüşmeden sonra, Başbakanlık’tan yapılan açıklama, Türk Devleti’nin ve Türk Ordusu’nun anayasal kurumlaşmasına ve geleneklerine karşı yürütülen yıkıcı faaliyetin boyutlarını sergilemiştir.

Tayyip Erdoğan neden Orgeneral İlker Başbuğ'la görüştü? Başbuğ dün yaptığı açıklamada, görüşme talebinin Tayyip Erdoğan'dan geldiğini açıklamıştı. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de konuyla ilgili Tekirdağ F tipi cezaevinden yazılı bir açıklama yaptı. "Erdoğan Orduya karşı yıkıcı propagandaya malzeme sağlıyor" diyen Perinçek, Tayyip Erdoğan'ın ordu hiyerarşisini maksatlı olarak çiğnediğini söyledi. Perinçek, "Genelkurmay Başkanlığı Türk milletini aydınlatan bir açıklama yapmalıdır" çağrısında bulundu. Doğu Perinçek'in açıklamasını basına İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin duyurdu.


Tayyip Erdoğan, Ordu hiyerarşisini kamuoyu önünde maksatlı olarak çiğnemiştir. Genelkurmay Başkanlığı, Türk milletini aydınlatan bir açıklama yapmalıdır.

Başbakanlık koltuğunu işgal eden Tayyip Erdoğan ile Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ arasında, 24 Haziran 2008 akşamı yapılan görüşmeden sonra, Başbakanlık’tan yapılan açıklama, Türk Devleti’nin ve Türk Ordusu’nun anayasal kurumlaşmasına ve geleneklerine karşı yürütülen yıkıcı faaliyetin boyutlarını sergilemiştir.

GENELKURMAY BAŞKANI VARKEN
Başbakan, “Teröre karşı mücadeleyi ve son günlerde gündeme gelen olayları” Genelkurmay Başkanı varken, Kara Kuvvetleri Komutanı ile görüşmez.

Böyle bir görüşmeye ihtiyaç varsa, diğer komutanlar da çağırılabilir; ancak muhatap Türk Ordusu’nun en yüksek komutanıdır.

HESAPLI VE SİNSİCE OYUNLAR
Genelkurmay Başkanı’nın atlanarak, bu konuların başka bir komutan ile görüşüldüğü yolundaki açıklama, Türk Ordusu’na karşı psikolojik savaşın ne kadar hesaplı ve sinsice yürütüldüğünü göstermektedir.

Tayyip Erdoğan, Ordu’nun hiyerarşisini kamuoyu önünde maksatlı olarak çiğnemiştir.

İsterse Genelkurmay Başkanı’nın bilgisi dahilinde olsun, bu görüşmenin Genelkurmay Başkanı’nın yokluğunda yapılmasıyla, Tayyip Erdoğan’ın yıkılıp giderken yeni oyunlar tertiplemesine olanak verilmiştir.

NEOLİBERAL-FETHULLAHÇI MEDYAYA MALZEME
Daha şimdiden “baş başa” ve “ikili” görüşme gibi başlıklarla yansıtılan bu özel görüşme, Neoliberal- Fethullahçı yayın organlarının Ordu’ya karşı yürüttüğü psikolojik savaştan daha derin yaralar açar.

Böyle hiyerarşi dışı, yasadışı özellikte görüşmeler, kamuoyuna “pazarlık” ve “şantaj” gibi kavramlarla yansıtılmakta, fitne ve fesat kampanyalarına malzeme sağlamaktadır. Kaldı ki, Fethullah sicilli istihbarat merkezlerinin Türk Ordusu’nu dinlediği ve izlediği, çeşitli örneklerle kamuoyuna ifşa edilmiştir.

HELE 30 AĞUSTOS ÖNCESİ
Hele bu görüşmenin 30 Ağustos terfilerinden önce yapılması, iktidar sahiplerini bozguncu dedikoduları için elverişli bir zemin oluşturuyor. Zaten Tayyip Erdoğan’ların amaçladığı da budur.

GENELKURMAY MİLLETİ AYDINLATMALI
Şemdinli Tertibinden sonra o zaman Kara Kuvvetleri Komutanı olan Org. Yaşar Büyükanıt’la yapılan görüşme ve 2007 yılı baharında gerçekleşen “Dolmabahçe Buluşması”ndan beri, Türk Devlet ve Ordu geleneğinde eşine pek rastlanmayan yanlış uygulamalar görülüyor.

Bu yanlışlardan bir ders çıkarılmamış olması, ayrıca kaygı vericidir.

Genelkurmay Başkanlığı, son hiyerarşi dışı görüşme konusunda Türk milletini aydınlatan bir açıklama yapmalıdır.

Açık istihbarat_______




ergenekon sorusturmasi ergenekon operasyonu
Prosedürler Paşalar için değişti!
Normal prosedürde terör zanlılara ekmek arası kaşar ve meyve suyu veriliyordu. Ancak prosedür paşalar için değiştirildi!
Soruşturma kapsamında İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 3'ü paşa 21 zanlıya Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yemekhanesinden sulu yemek getirildi. Normal prosedürde terör zanlılara ekmek arası kaşar ve meyve suyu veriliyordu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki merkez binasında soruşturmanın ardından hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Savcı Zekeriya Öz, gece saat 24.30'a kadar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde bizzat soruşturmanın başında yer aldı.

KAŞAR EKMEK OLMAZ

Sabah saat 09.00'dan itibaren zanlıların avukatları sırayla müvekkilleriyle görüşüp "Bir isteklerinin olup olmadığını, kötü muamele görüp görmediklerini" sordu. Daha sonra avukatlar “İfade alınacağı zaman size haber vereceğiz” denilerek emniyetten gönderildi.

Polis zanlılara yemek konusunda bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Zanlıların tamamı, "Özel bir şey istemiyoruz" karşılığını verdi. Polis olası bir zehirlenme olayına karşı özel lokantalardan yemek getirmedi, ancak paşalara ekmek arası kaşar peyniri de ikram etmedi. Bunun üzerine Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde personel için hazırlanan sulu yemek getirildi.

AYRI NEZARETHANE

Gözaltına alınan 21 zanlının hepsi ayrı ayrı nezarethanelere konuldu. Kendilerine bir zarar vermelerinin önlenmesi için de kemer ve ayakkabı bağl
arı da alındı. Moralleri bozuk olan paşalar ile polisler “Neden gözaltına alındıkları” konusunda uzun süre sohbet etti.

son zamanlarda yaşadığımız gelişmeleri madde madde özetleyelim :

1) Sınırlardan C4'lerin, silahların girişini izleyip, bu akışı durduracaklarına kamuoyuna şikayet etmekle yetinen komutanların da adının bulaştırıldığı;

Şemdinli-Diyarbakır ekseninde bir dizi
kontrollü kalkışma operasyonu ile zemin hazırlanıp;

"bahar operasyonu"
görüntüsü altında, ordunun neredeyse yarısı güneye kaydırılıyor.

2) Sinop'ta nükleer santral kurulmasının kararlaştırıldığı
kamuoyuna duyuruluyor. Bu duyurunun öncesinde;
dünyanın en büyük nükleerci firmalarından biri GE Capital, Garanti'ye ortak olup; İstanbul siluetine hakim bir noktaya yerleşiyor.

3) Maliye Bakanı Unakıtan'ın oğlu ile Erdoğan'ın oğlu Kanada'nın Pasifik kıyısındaki Vancouver şehrinde buluşuyor.

4) Genelkurmay Başkanı da, MHP Genel Başkanı da,

askerlerinin başına çuval geçirilirken ve İliştirilmiş Terörist (İ.T.) İmralı'ya yerleştiriliken unuttukları
"Milli Egemenlik" kavramını hatırlayıp, aslan gibi kükremeye başlıyorlar.

Aslanların kükremeyi;

birinin ABD Genelkurmay Başkanı PACE ile gerçekleştirdiği konferans, diğerinin de ABD Büyükelçiliği'nin son dönemlerde sıklaşan ziyaretleri

sonrasında hatırlaması gözlerden kaçmıyor.

5) ABD Büyükelçiliği'ne yakın dezenformasyon kaynakları tarafından piyasaya sürülen metinlerde,

"çekirdek devletler Neo-Conlara karşı birleşti", "İsrail seçimlerden sonra Arz-ı Mevud'dan vazgeçtiğini açıkladı",
"Özkök-Büyükanıt BOP/BİP'i çökertti" tarzı; ifadelerle "

İyi ABD kötü ABD'yi tasfiye etti, İsrail Arz* Mevud'dan vazgeçti, artık işbirliği yapabiliriz"

mesajı,

özgül ağırlığı yüksek kamuoyunun bilinçaltına kontrollü dosajlarla zerk ediliyor.

6) Siyonizmin gökte arayıp, yer de bulduğu Ahmedinecad'ın sahne önüne yerleştirildiği İran cephesinde; artan savaş atmosferinin de etkisi ile, Mollalar, rejim üzerinde, son zamanlarda liberal rüzgarın etkisi ile kaybettikleri cepheleri geri kazanacakları hamleler yapıyorlar.

7) Kerkük'te Irak Türkmenlerinin sembol isimlerinden Sabah Ketene bir suikaste kurban gidiyor.

8) İstanbul merkezli elitlerin kürtçüsü Leyla Zana; Kuzey Irak'a giderek; Kuzey Irak'ın şavaş baronları ile toplantı yapıyor.

9 Kamuoyuna; AKP iktidarı ile ABD'nin arasının açıldığı ilüzyonunu yaratacak haberler servis edilirken;

arka planda;

ABD'ye Türk toprakları üzerinde ve özellikle sınırlar ve gümrüklerde ciddi manevra alanları sağlayan,
"Kitle İmha Silahlarının Yayılmasını Önlemeye Yönelik İşbirliği"
anlaşmalarının (bkz:
ABD'nin İran'a Türkiye'den Cephe Açmasını Sağlayacak Anlaşma Dışişleri Komisyonu'ndan Geçti)

İran'a saldırı için üslerin (Bkz:
Genelkurmay İran konusunda ABD ile anlaştı mı? )

veya
milyar dolarlık uçak ihalelerinin zemini hazırlanıyor.

açıkistihbarat

EKONOMi iLE ViDEO BU HABERiN BU KISMINA GELECEK BEKLEYiN
TÜRKiYEYi NERDEN NASIL KISTIRIYORLAR.















About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER