Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ
» » » » » ERGENEKONCULAR APOYLA GÖRÜSMÜSLER





ONLAR TÜRK DEGiL KÜRT'DE DEGiL ONLAR KÜRT GÖRÜNÜMLÜ OSMANLI ZAMANINDA SÜRÜLEN AMA SÜRÜLMEMEK iCiN MÜSLÜMAN VE OSMANLI GÖRÜNEN ERMENi VE YAHUDiLER...


GÖREVLERi SADECE UZUN VADELi BÖLME PLANI TÜRK UYANIRSA GAZABNI BiLiYORLAR O YÜZDEN SESSiZ VE DERiNDEN GiDiYORLAR...


TERÖRiST ELEBASISI COK SiNiRLi

NEDEN Mi???

AKP PROJELERiMi CALIYOR!!!!!!!!!!!!!BiZ DE ARTIK AKP HAKKINDA BiRSEY DEMiCEZ ARTIK BAKIPTA GÖREN GÖZLER YA KÖRDÜR YA DA ANLAMAYI SAGLAYAN BEYiN BiTMiSTiR...YiNE DE

HALA AKP'Yi SAVUNANLARINSA BiR BASKA HESAPLARI VARDIR.SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ YOK

İmralı Adası’nda yatan terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, cezaevinden açıklamalara devam ediyor. Açıklamaları önce PKK yandaşı Fırat Haber Ajansı’na yer alıyor.

Haberlere göre Öcalan bu kez de AKP’yi kendi projelerini çalmakla suçluyor.

Öcalan, İmralı’nın Başbakanlık Kriz Merkezi’ne bağlı olduğunu söyleyerek “Beni sürekli takip ediyorlar. Benim projelerimi hayata geçiriyorlar. Bunu en iyi yapan AKP'dir” dedi.

Haberlere göre Öcalan “1999 yılından itibaren İmralı’da duruşumuz Türk halkına ulaştırılırsa, Türk halkı kim daha yurtsever anlayacaktır. Kan, gözyaşı, ölümler durabilir. Bunun için Anayasa'da Kürtlerin kendisini temsil edeceği demokratik bir oluşumun önünün açılması yeterlidir” diye konuştu.


GENERALLERLE GÖRÜSMÜS


Teröristbaşı Öcalan, generallerle arasında geçen muhabbetleri de açıklarken, kendisiyle Genelkurmay eski Başkanı Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun adamlarının görüştüğünü ileri sürdü.

Avukatlarıyla yaptığı haftalık görüşmede, Ergenekon operasyonuna değinen teröristbaşı Öcalan, ulusalcı grupla Mustafa Kemal Atatürk'ün bile baş edemediğini savundu. Öcalan, "1930'larda etrafını kuşatarak etkisizleştirdiler, Mustafa Kemal bunlara teslim oldu, cumhuriyetçileri tasfiye ettiler. Amerika ile birlikteErgenekon'un geçmişi 1950'lere dayanıyor.

Bunlara tarihi kim ögretiyor anlamıyorum.Neden; cünki ATATÜRKÜMÜZ bunlarla suana kadar tüm cum.baskanları ve basbakanlarını toplasanız basedemicekleri ölcüde bir mücadele vermistir ve bunların sandıkları gibi teslim falanda olmamıstır.

Mustafa kemal ATATÜRK getirdigi düzenlerin bunlar tarafından sürekli hepimizin hala gördügü üzere propagandalarına maruz kalmıstır ama LAYIKIYLA bastırmıstır.Tabi bunlar ATATÜRK gibi mert ve gercek anlamda bir erkek olmadıkları icin her eylem ve münazaraları kallesce ve sinsice olmustur.ATATÜRK'ÜN serefini itibarını halkın gözünden düsürerek diskalifiye etmeye calısmıslardır basarılı olamamıslardır.

ATATÜRKÜMÜZ bunların uzantısını sessizce ve bilincli birsekilde arastırmaya devam etmis ve uzantılarının masonik yapılanmaya dayandıgını görmüstür.

Ve hatta hala bu yüzden tartısılır atatürk masonmuydu diye su yüzdendirki ATAMIZ mason locasına gitmistir inandrıcı olsun diye kitaplarına elde basmıstır,ve onların orda ne yaptıklarını sorup sorusturuktan ve anladıktan sonra yaveriyle ordan ayrılmıstır ve 32.ci dereceden mason en üst rütbedir ki;atatürk'e 32.ci dereceden masonluk teklif eder 32.ci dereceden mason herkes olamaz sebebi medyumluk özelliklernizin olması gerekmektedir ve masonlugu tam anlamıyla benimsemeniz lazımdır...

YANi KISACASI ONLAR GiBi SEYTANA TPACAKSINIZ TÜM DiNLERLE VE ALLAHLA OLAN BAGINIZ KESiLMiS OLMALIDIR.LAFI DOLANDIRMANIN ALEMi YOK iSiN ÖZÜ BUDUR SEYTAN'A TAPARLAR.

Neyse atatürkümüz düsünecegini söyler ve mason locasından ayrılır gider.3 gün sonra yaverini cagırır ve yaveri iceri girer ata masa basında kagıt üzerinde harıl harıl birsey yazmaktadır ve imzasını atar yaverine verir yarın bunu mecliste meclis baskanına ver okusun.Bu cok serefli bir görev sende bu göreve vesile ol der.

Yıl 1935.....Mecliste bu önerge okunur meclisten sesler yükselir kapatalım gitsin ülkemizde yahudilerin ne isleri var diye sesler yükselir Amaaaaaaaaa meclisteki masonlar yani iCiSLERi BAKANI DIS iSLERi BAKANI ANKARA VALiSi iSTANBUL VALiSi tüm bu görevlere sahip olan SÜKRÜ KAYA AKTiF MASONDUR .Sükrü kaya ve arkadasları telaslanır ve meclis onay verip dagıldıktan sonra ata'nın huzuruna giderler ve vazgecirmeye calısırlar.ATATÜRKÜMÜZ DEFOLUN BURDAN YAHUDi USAKLARI CIFRITLAR DIYE BAGIRIR.

ben kısa kestim arada gecen konusmalar var tabi.iSiN ÖZÜ ERGENEKONUN TOZU BiLE KALMAZ REFAH'A GiRDiK DERKEN,bu masonlar'a tabi atamız ya sabah'a kadar bu locaları kapatırsınız ya da sabah hepinizi divaan-ı örfi idaresine verir hepinizi ASTIRIRIM DEDiGi iCiN localar ve faaliyet alanları bitmistir.

herkes der ki;uyku dönemine girdiler evet öyle de denebilir aslında atayı öldürme planları icindeydiler yoksa nefes alamıycakları kesindi.

ATATÜRKÜMÜZÜN ETRAFINI CEViRDiLER günden güne ATAMIZ ne yapsa ne dese alkıs tuttular yalakalıklar yaptılar iyi gecindiler ne derse evet hay hay dediler.

atam saglıgınızı düsünün biraz söyle doktor böyle doktor var ünlü hekmlerde baksınlar cok icmeyin atam diye diye etrafındaki doktorlar sezdirilmeden degisiyordu türk doktorlarımızda bakıyordu tabi.

ASLINDA ATAMIZIN ABARTILDIGI KADAR ICTIGI FALAN YOKTU HARP YILLARINI HESAPLARSAK ANLASILIYOR BU ZATEN HARPTE ICECEK HALI YOK HERALDE CUMHURIYETIN KURULUSUNDAN ÖLDÜGÜ ANA KADAR NE ICEBILIRKI BIR INSAN

BUNLARI BILINMEYEN ATATÜRK YAZIMDA KONU ARSIVIME KOYDUM OKUYABILiRSiNiZ...

BUDA ATATÜRK'Ü MASONLAR ÖLDÜRDÜ YAZIM TIKLAYIN


Ergenekon aslında tasfiye edilmedi, kadroları değiştiriliyor. Ulusalcılar tasfiye ediliyor, yerlerine daha profesyonel bir kadro getiriliyor. Amerika her iki grubu da çatıştırıyor" iddiasında bulundu.

"Ergenekon'un DHKP-C, İBDA-C, Hizbullah ve PKK bağlantıları tartışılıyor yani bütün örgütlere sızma yapıldığı tartışılıyor" diyen Öcalan, operasyon kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Hurşit Tolon ve birkaç komutanın kendisiyle görüştüğünü savundu.

Genelkurmay eski Başkanı Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun adamlarının da kendisiyle görüştüğünü savunan Öcalan, "Beni ve PKK'yı Ergenekon'la ilişkilendiriyorlar. Bununla ne amaçlanıyor. Tutuklanan generallerin İmralı ile bir şekilde ilgileri olmuştu, Hurşit Tolon ve birkaçı bir dönem burada komutanlık yaptılar. Bunlar İmralı'yla ilişkiye geçerek neyi yapmak istemişler, hedefleri neydi buna bakmak lazım ? Ergenekon'u bizimle ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Bunlar, boş iddialardan ibaret. Benim ismimi kirletmeye çalışıyorlar" dedi.

İmralı'ya geldiğinde komutanların gelip kendisiyle görüştüğünü belirten Öcalan, şöyle devam etti: "Kıvrıkoğlu'nun adamları da vardı. Ben onlara, (Siz benimle böyle konuşuyorsunuz ama gücünüz var mı?) diye sorduğumda, (Gücümüz var ki böyle konuşuyoruz) diyorlardı. Ben onlara da (Beni bu şekilde kullanamayacaklarını, beni bu şekilde kandıramayacaklarını) söylüyordum. Ben, (Ya kendilerini kandırıyorlar ya da beni kandırmaya çalışıyorlar) diye düşünüyordum. Zaman gösterdi ki bunlar kendilerini kandırmışlar. Nitekim bunların hepsi tasfiye edildi."

Öcalan, "Hilmi Özkök'ü de zehirlemeye çalıştıkları söyleniyor. İki ekip var. Bunlar arasındaki çatışmadır bu. Bu operasyonla Kemalistleri mi tasfiye ediyorlar. Aslında konu bu değil. Amerika her iki grubu da çatıştırıyor" iddiasında bulundu.

BAKIN KÜRT MÜSLÜMAN DEGiLLER BUNLAR BiZiM ATALARIMIZIN PEYGAAMBERiMiZiN VE DiNiMiZiN DÜSMANIDIRLAR...











KONGREDE SAYIN ÖCALAN iFADELERi COK RAHAT KULLANILIYORDU.KONGREDE MEKAN'I DOLDURAN BiNLERCE KiSiNiN ELiNDEKi TÜRK BAYRAKLARI DiKKAT CEKTi VE ÖCALAN'A TEZAVURATLAR YÜKSELDi...

DTP Kongresinde 80 kişilik parti meclisi için de tek liste sunuldu. Blok liste halinde delegelerin oylarına sunulan parti meclisinde şu isimler yer aldı:

“Emine Ayna, Abdullah Demirbaş, Abdullahvahap Bakış, Ahmet Cengiz, Alaaddin Erdoğan, Ali Erdenci, Ali Rıza Yurtsever, Asiye Kolçak, Ayla Akad Ata, Aysel Tuğluk, Ayşe Gökhan, Bayram Altun, Bedri Fırat, Bengi Yıldız, Besime Konca, Bircan Demir, Cafer Yıldız, Cemal Coşgun, Cemal Veske, Cesim Soylu, Cezmi Altuntaş, Çimen Işık, Edibe Şahin, Emirali Çelebi, Fatma Kurtulan, Fatma Ülken Tekik, Ferhat Tarhan, Fethi Gümüş, Gülay Calap, Gülten Kışanak, Hamide Bulak, Hamit Geylani, Hasan Doğan, Hasip Kaplan, Hatice Çoban, Hilmi Aydoğdu, Hüseyin Cengiz, Hüseyin Altun, İbrahim Binici, İzzet Belge, Kamuran Yüksek, M. Nezir Karabaş, M. Selim Özalp, M. Veysi Dilekçi, Mazlum Tekdağ, Medeni Kırıcı, Mehmet Cengiz, Metin Tekçe, Mustafa Sarıkaya, Mustafa Rollas, Mustafa Avcı, Nuri Yaman, Nursel Aydoğan, Orhan Artuş, Osman Özçelik, Özdal Üçer, Pakize Ukçul, Pelgüzar Kaygısız, Pervin Buldan, Pervin Oduncu, Sadun Doğan, Salih Akdoğan, Sebahat Tuncel, Selahattin Demirtaş, Selim Kurbanoğlu, Selim Sadak, Selma Irmak, Selma Söker, Sevahir Bayındır, Sıracettin Irmak, Sırrı Sakık, Şamil Altan, Şerafettin Halis, Şiran Emiroğlu, Şükran Sincar, Vakas Dalkılıç, Yaşar Saçlı, Yıldız Aktaş, Zarife Kıran, Zeynel Abidin Çeliktaş"

PM’DE ŞAHİNLER AĞIRLIKTA

Parti meclisinde Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal dışında tüm milletvekilleri yer alırken Birdal’ın kendi isteğiyle aday olmadığı öğrenildi. Listede eski Genel Başkan Tuncer Bakırhan da aday olmadı. Ahmet Türk’ün Genel Başkan olmasına karşın parti meclisinde genellikle şahin kanat olarak adlandırılan kanattan isimlerin fazla olduğu göze çarptı.




PKK, Ahmet Türk'ün elini öptü


DTP bugün Ankara’da genel kurulunu yaparken, devamı olduğu kapatılan DEP’in eski Genel Başkanı Yaşar Kaya, Ahmet Türk’ün DTP içinde çok güçlü olduğunu bu nedenle PKK’nın kendisini ekarte edemediğini savundu. Kaya, Türk'ün genel başkanlığını ilginç sözlerle yorumladı.


Kuzey Irak’ta yaşayan kapatılan DEP’in eski Genel Başkanı Yaşar Kaya, ‘Avestakurd’ adlı internnet sitesine yaptığı açıklamada, DTP’nin iki parçaya bölündüğünü ve Ahmet Türk’ün parti içinde çok güçlü bir konumda olduğunu söyledi. Kaya, Ahmet Türk’ün güçlü olması nedeniyle devre dışı bırakılamadığını da belirterek, “DTP ikiye bölünmüştür. Ahmet Türk, Sırrı Sakık, Aysel Tuğluk, Hasap Kaplan’ın da aralarında bulunduğu bir grup ve diğer bir grup vardır. PKK, Ahmet Türk ile başedemeyince Genel Başkan olması için kendisini ikna edip elini öpmek zorunda kaldı” diye konuştu.

‘ADAY OLMA’ DİYE MEKTUP YAZMIŞTI
Kapatılan DEP’in eski Genel Başkanı Yaşar Kaya, daha önce de DTP Grup Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Türk’e bir mektup yazarak, istifa etmesinin altın değerinde bir karar olduğunu belirtmiş ve genel kurulda aday olmamasını istemişti. Kaya mektubunda, “Genel seçimlerin üzerinden daha bir yıl geçmedi. Sahte raporlarla bu kervan yürümedi ve partiniz büyük darbe yedi. Bu rapor olayından sonra böyle bir partinin genel başkanlık koltuğuna talip olunmaz. Çünkü herkes seni de o gözle görür. Kısacası senin yerin artık bir başka yerdir” demişti.


BU KEPAZELiKLER MECLiSTEN iLGiLi SAHISLARIN GiTMESiYLE SON BULUR.

About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER