Header ads

Header ads
BU DESiFREYi OKUMAK iCiN .RESME TIKLAYIN KONU ARSiViNDEN DE BULABiLiRSiNiZ

HABER GRAFiGi


G__ü_n_d_e_m___AKP BUNCA OLAY iCiNDE KAPATMA DAVASINI DÜSÜNDÜ TASINDI HAKiMi REDDETMEYE KARAR VERDi.SAVCIDAN CEVAP GECiKMEDi.

G__ü_n_d_e_m___CANi AHLAKSIZ BABA ÖZ KIZINA TECAVÜZ ETTi BEBEGiDE ÖLDÜRDÜ.

G__ü_n_d_e_m___MERSiN'iN SiLiFKE iLCESiNDE ERGENEKON SORUSTURMASINDA ALINAN YUSUF BULDU ;160 milyarlık yüzük takan Hayrünnisa Gül'ü tutuklasınlar” dedi.Ben vatansever Atatürkçü bir insanım. Beni neden gözaltına alıyorlar?" diye bağırıp tepki gösterdi.(AYRINTILI Bilgi Asagıda)

G__ü_n_d_e_m___iMAM iMAN'DAN CIKTI CAMiDE GÖREVLi MÜEZZiNiN KARISIYLA BASILDI




NEDiR BU COCUK OYUNCAGI MI???



AKP HAKİM DEGİSSİN DEDİ CAMURA YATIYOR



zmir’den Ali Sezer’in yaptığı "AKP kapatılmasın" başvurusunu işleme koyan AİHM davaya öncelikli olarak bakacak. Sezer’in avukatı, Başkan Kılıç, Başkanvekili Paksüt, üyeler Kaleli ve Özgüldür için reddi hakim talebinde bulundu.

Anayasa Mahkemesi, AKP’nin kapatılması istemiyle açılan davayı bugün görüşmeye başlandı. Bu arada davayla ilgili iki sürpriz gelişme ortaya çıktı.

İzmir’de yaşayan serbest meslek sahibi Ömer Özgür Korkmaz ve Ali Sezer avukatları Mustafa Kemal Turan kanalıyla 18 ve 23 Haziran tarihlerinde AİHM’e, "AKP kapatılmasın" diye başvurdu. Farklı gerekçelerle yapılan iki ayrı başvurudan Ali Sezer’e ait olanı AİHM tarafından işleme koyuldu. AİHM, AKP davasının görüşülmesinden üç gün önce 25 Temmuz’da "Sezer-Türkiye davası" başlığı ile başvuruyu, 35119/08 numarasıyla gündemine aldı. Karar, faksla avukat Turan’a da bildirildi. Böylece, ilk kez daha parti kapatma davası görüşülüp karara bağlanmadan AİHM, tedbir talebini gündemine almış oldu.

BAŞKAN VE 3 ÜYEYE REDDİ HAKİM

AİHM’nin talebi işleme koymasının ardından, avukat Turan, Anayasa Mahkemesi’ne, müvekkili adına müdahil olmak için başvurdu. Turan, davanın görüşüleceği bugünkü oturum öncesinde AKP davasına katılımda bulunmak istedi.

Turan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Başkanvekili Osman Paksüt, avukat kontejanından seçilen üye Serruh Kaleli ve asker üyelerden Serdar Özgüldür için reddi hakim talebinde bulundu. Turan, bu başvuruların gerekçelerini ise şöyle açıkladı: "Başvurumuzu AİHM bile reddetmedi. Kendi ülkemizde neden bu kadar tarihi bir davaya katılamıyoruz. Reddi hakim yapmamızın nedeni adil yargılanma hakkını sağlayabilmek için etkin başvuru yolunu da tüketmek içindir. Başsavcı ve davalı AKP’nin tekelinde değildir."

HERKES İÇİN BU YOLU AÇAR

Turan, usul gereği mahkemenin AKP davasını görüşmeye başlamadan önce AİHM kararı üzerine yapılan müdahale ve reddi hakim talebini karara bağlamak zorunda olduğunu da savundu.

Avukat Turan, AİHM’ye yapılan başvuruyu müvekkillerinin seçmen sıfatıyla yaptıklarını, mahkemenin de başvuruyu kabul edilebilir görmesinin tüm vatandaşlar için bu yolu açacağını savundu.

BAŞVURU GEREKÇELERİ

Avukat Mustafa Kemal Turan başvuru gerekçelerinden bazılarını şöyle açıkladı:

Başkan Haşim Kılıç, hakkında basında çıkan haberler nedeniyle AKP’ye karşı tarafsız olamaz.
Yine Başkanvekili Osman Paksüt tarafsız olamaz.

Üye Serruh Kaleli’nin seçilmeden önce Anayasa hükmüne karşı hile yaparak hülle partisi kurması ve Anayasa’yı delmesi.

Asker üyenin Endonezya dışında Afrika dahil hiçbir ülkede olmaması.

Üyelerin Cumhurbaşkanı’nın tek seçiciliğinde belirlenmesi temsil kabiliyetini azaltmaktadır.

Sezer ve önceki cumhurbaşkanlarının tek seçiciliğinde belirlenen üyelere bugün için "Evet" diyorsak, yarın Gül ve benzeri cumhurbaşkanlarının seçtiği üyelere ve kararlarına nasıl "Hayır" diyeceğiz.

AİHM ÖNCELİK VERECEK

Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 39. maddesindeki "Kapatma olmasın" tedbir talebi bu aşamada reddedilirken, sözleşmenin 40 ve 41. maddesindeki "Davanın öncelikle görüşülmesi, ilgili yazışmanın her türlü araçla yapılması" talebi, görüşü az üyeler kadar önemli olan Yazı İşleri Müdürü F. Elens Passos tarafından uygun bulundu. Passos, bu kararını mahkemeye sundu. Bu karar, AİHM’nin AKP davasına öncelik verileceği şeklinde yorumlandı. Parti kapatma davalarını 1-3 yılda ele alan Anayasa Mahkemesi de AKP davasını 4.5 ayda karar aşamasına getirerek, AİHM’in olası tedbir kararına bir noktada daha verilmeden uymuş oldu.

Başvuranlar CHP’ye oy veriyor

Başvuruyu yapan avukat Turan, iki müvekkilinin AKP’li değil, tersine CHP’ye oy verdiklerini söyleyerek, "Ne iddianameye ne de AKP’nin savunmasına katılmamaktadırlar. Türkiye’nin gerçek bir hukuk devleti olabilmesi adına bu başvuruları yaptılar. Türkiye’nin on yıllarını ilgilendiren bir davada bireysel başvuru hakkı verilmemesi ve kapatma davasına da müdahillik hakkı verilmemesi hukuka aykırıdır. AİHM’de başvurumuzu reddetmeyerek, bu tezimize ilk etapta hak vermiştir" dedi.


AKP KAPANACAK O KADAR

BASSAVCIMIZIN MARUZ KALDIGI ELESTiRiLERi KINIYOR

DESTEGiMiZi SUNUYORUZ.


SAOLSUN VAROLSUN...


CUM BAS SAVCI.jpg

















ÖZ KIZINA TECAVÜZ ETTi


AAAAAA.jpg


Amasya'da sapık baba, öz kızına tecavüz etti, doğan bebeği de öldürdü.

Amasya, kanları donduran bir olaya sahne oldu. İddiaya göre; 25 yaşındaki öz kızı N.A.'ya 3 yıl boyunca tecavüz eden M.A. (64), bu iğrençlikten dünyaya gelen bebeği de öldürdü. Sapık baba, diğer çocuğunun şikayeti üzerine gözaltına alınıp tutuklandı.

3 yıl boyunca öz kızına tecavüz ettiği, dünyaya gelen kız bebeği de öldürdüğü öne sürülen adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi....

Avusturya'da öz kızına tecavüz eden sapık baba dehşetinin benzeri, Amasya'da ortaya çıktı. Yaylasaray Köyü'nde yaşayan 8 çocuk babası M.A., iddiaya göre 3 yıl önce öz kızı N.A.'ya (25) tecavüz etti. Sürekli babasının tecavüzüne uğrayan talihsiz kız, geçen yıl hamile kaldı. Sapık baba, kızına evde doğum yaptırdı ve dünyaya gelen kız bebeği 1 ay sonra öldürüp evin bahçesine gömdü. A., çocuklarını da "Eğer olanları başkasına anlatırsanız sizi öldürürüm" diye tehdit etti.

Ancak çocuklardan Ş.A. (15), dün jandarmaya giderek babasını şikayet etti. Gözaltına alınan sapık, tutuklandı. Evin bahçesinde arama yapan jandarma, Ş.A'nın gösterdiği yerde bebeğe ait kemikleri buldu. Talihsiz kız ise devlet koruması altına alındı.







ERGENEKON GÖZ ALTILARI BU SEFER MERSiNDE


Mersin'in Silifke İlçesi'nde İşçi Partisi (İP) eski Silifke İlçe Başkanı 54 yaşındaki Yusuf Buldu gözaltına alındı. Buldu'nun Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındığı ileri sürüldü.

Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gemi Mühendisleri Odası Silifke temsilcisi ve Ulusal TV Akdeniz temsilcisi de olan Yusuf Buldu'nun Göksu Mahallesi'ndeki evine bu sabah 05.50'de baskın yaptı.

Buldu'yu gözaltına alan sivil polisler, evde yaklaşık 4 saat arama yaptı. Aramanın ardından polisler, içinde henüz ne olduğu anlaşılamayan 4 poşet malzemeyle evden çıktı.

Bu arada polislerin arasında ekip otomobiline götürülen Buldu, "160 milyarlık yüzük takan Hayrünnisa Gül'ü tutuklasınlar. Ben vatansever Atatürkçü bir insanım. Beni neden gözaltına alıyorlar?" diye bağırıp tepki gösterdi.

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındığı ileri sürülen Buldu'nun Konya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü belirtildi.

Buldu, evinden götürülürken annesi 75 yaşındaki Berihan Buldu da gözyaşı döktü. Buldu'yu diğer çocukları teselli etti.



Son tutuklamalarla genişleyip bir terör örgütü soruşturmasına dönüşen 'Ergenekon' türü yapılanmalara da hiç yabancı değil.

Özellikle 'Kurtlar Vadisi', bu tür yapılanmaları ekrana taşıyan yapımların başında geliyor. Geçtiğimiz sezon 'Kurtlar Vadisi Pusu' adıyla yayınlanan bölümlerde, İskender Büyük'ün devletin içine nasıl sızdığı, kimlerle bağlantı kurduğu anlatılmıştı. Ergenekon'un masonlarla ilişkisi yıllar önce diziye konu olmuş, yayınlanan bir bölümünde 'mason' örgütlerinin 'derin devlet'le işbirliği içinde olduğu deşifre edilmişti. Polat Alemdar'ın pusuya düşürülüşü ve tabuta sokulduğu bölüm hâlâ hafızalarda...

Ülkeyi sağ-sol, laik-anti laik, Sünni-Alevi, Türk-Kürt diye kamplara bölmeye çalışan karanlık güçleri anlatan dizilerden biri de Samanyolu'nda eski bölümleri yayınlanan 'Tek Türkiye'. Bu aralar yeni dönem için hazırlık yapılan dizide özellikle Güneydoğu'da halkı tahrik eden örgütlere göndermelerde bulunuluyor.

iSTE ÜLKEYi SAG SOL ALEVi SÜNNi DiYE CATISTIRAN SiYASETE YÖN VEREN MASON GRUP TÜRKiYEYi HEPiMiZ BURDAN CIKARMAMIZ LAZIM ERGENEKONLARLA PKKYLA KAFA KARISTRARAK DEGiL

EN TEPE Yi EN YUKARIYI ARAYIP BULARAK BiLiNCLi DÜRÜST BiRSEKiLDE HALKCA SAVASARAK BÜYÜK BiR OYUNUN iCiNDEYiZ







Aynı kanalda yayınlanan 'Kollama'da da insanları sokağa çekmek için halkı tahrik eden örgütlerin çalışma yöntemleri ekrana geliyor. İki yıl önce Samanyolu'nda ekrana gelen 'Yağmurdan Sonra'da da devlet içindeki derin yapılanma konu edilmiş, sık sık bir araya gelen 'seçilmişler' adlı illegal yapılanma, siyasete dahi yön vermişti.

Özellikle 28 Şubat sürecini ağırlıklı olarak işleyen, Samanyolu'nun bir dönem çok konuşulan dizisi 'Şubat Soğuğu', 'darbe' sürecinin aktörlerini deşifre etmişti. Kenan Bal ve Süavi Eren'in rol aldığı dizide, karmaşık ilişkiler 'Cemiyet' adı verilen bir yapılanmayla aktarılmıştı.

Yuvarlak bir masanın etrafındaki yedi kişiden oluşan 'Cemiyet', gizli iktidarını sürdürmek için devletin içindeki uzantılarına operasyonlar yaptırmış, ahtapotu andıran kolları, sermaye kesiminden yeraltı dünyasına kadar uzanmıştı.

Devletin içindeki karanlık güçleri deşifre eden diziler bunlarla sınırlı kalmadı elbette. Kanal D'de geçtiğimiz yıl yayınlanan 'Sağır Oda'da İsrail gizli servisi ile bağı olan Mois Abijah'ın öldürülmesinin arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışan Aras ve ekibinin yaşadıkları anlatılmıştı. Yine aynı kanalda yayınlanan 'Kodadı' da benzer konuları gündeme taşımış ve izleyicinin ilgisini çekmişti...






BU SEFERDE iMAM iMANDAN CIKTI...



A.jpgAKILLARA YALCIN KÜCÜGÜN DESiFRE ETTiGi ARAMIZA GiRiP iMAMLIK VE HER TÜRLÜ MESLEK DALINDAN OLAN

YAHUDi DÖNME SABETAiSTLER GELiDi ANLATMAYA CALISTIGIMIZ KADAR VAR



İstanbul'da görev yapan imam A.D. aynı camii de görevli müezzinin eşi ile birlikte olduğu iddiasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından meslekten ihraç edildi. A.D. meslekten ihraç edilmesine ilişkin verilen kararın iptali için İstanbul 1. İdare Mahkemesi'ne dava açtı. Mahkeme, davayı reddetti. Bunun üzerine karar temyiz edildi.

Davanın temyiz incelemesini yapan Yargıtay 12. Dairesi, yapılan itirazı reddetti. Müezzinin eşiyle birlikte olduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen A.D. görevine son verilmesine neden olan soruşturma raporunu kendisine inceletmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yargılama hakkına aykırı davrandığını belirterek, karar düzeltme talebinde bulundu.

Bu talebi görüşen Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, dosyayı usulen bozdu. Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, davacı imam A.D.'nin savunma hakkının kısıtlandığına, soruşturma evrakı incelettirilmeden hüküm kurulamayacağına karar verdi. Bu kararın ardından, A.D.'nin açtığı dava yeniden görüşülecek.

DANIŞTAY: "İMAM, TAVIR VE HAREKETLERİNE DİKKAT ETMELİ"

Müezzinin eşiyle birlikte olduğu iddiaları üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı Teftiş Kurulu, A.D. hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda imam A.D.'nin mesleğin gereklerine uygun davraanmadığı kararı verildi. Diyanet İşleri Başkanlığı, imam A.D.'yi Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav, Atama, Nakil ve Görevde Yükselme Yönetmeliğinin 9. maddesinde yer alan, ortak nitelik şartını kaybettiği gerekçesiyle 657 sayılı Yasanın 48/B-2 ve 98/b maddeleri uyarınca görevine son verilmesi teklifinde bulunuldu. İlgili yönetmelikte, "itikat ibadet, tavır ve hareketlerinin İslam törelerine uygunluğunun çevresinde bilinir olduğu" ibaresinin yer aldığına dikkat çekilerek, imam A.D.'nin İslam törelerine uygun davranmadığı vurgulandı.



Nacizane görüsler...





MiLLET DiNiNDEN NEDEN SOGUDU ODA BELLi DE ASLINDA

BU ORTAYA CIKAN HABERLERLE TASTiK ETMiS OLUYORUZ.

SABIRLA SEBATLA YILLARCA YANLIS BiLGiLERLE INSANLARI YANLISA SEVK EDEREK HER SAHADAN SALDIRIYLA TIP DiN EGiTiM KÜLTÜR TARiH vs vs vs MiLLETi YAVAS YAVAS ELE GECiREN BiR PSiKOLOJiK SAVAS BU.

ONLAR iCiN ZAMANIN ÖNEMi YOK YOGUN CALISIP NE ZAMAN MiLLET SAPITIRSA SAPITSIN YETERKi SAPITSIN DÜSÜNCESiNE SAHiPLER O ZAMAN HERSEY ONLARIN İSTEDiGi GiBi OLACAK

HEM KÖLE GiBi CALISACAKSIN HiCBiRSEYDEN DÖNEN TEZGAHLARDAN HABERiDE YOK ADAMLARI MÜSLÜMAN TÜRK SANIYORSUN DiYECEKLERKi KARIN TOKLUGUNA CALIS

HEM TOPRAKLARINI ELE GECiRiP HEMKÖLE GiBi CALISTIRIP ÜSTÜNE PARA KAZANMA

VE SEYTANA HiZMET ETME SENiDE SEYTANA HiZMET ETTiRME STRATEJiSi...

HESAPLARI PARA PUL TOPRAK DEGiL HESAPLARI DiNLERLE

TÜM DÜNYAYI BUNA UYDURMAK iSTiYORLAR CÜNKi DiNLER YOK OLSUN DiNLER BiTSiN SEYTAN BÜTÜN DÜNYAYA HAKiMiYETiNi YAYSIN AMAC BU.

BU AMACIN ADI MASONiK YAPILANMADIR...TÜRKiYEDEKi MASONLARIN TEZGAHLARDIR.SiYASETiN iCiNE GiRENLERDE ONLARDAN HABERSiZ GiREMEZLER

MUTLAKA BAGLANTILARI VARDIR

CÜNKi BiR PARTi LiDERiNiN PRESTiJi SARSILIYOR ÜRKiYEYi KAN AGLATTIRIYOR.HALK iSYANLARDA

HOOOOP YEPYENi MODEL YENi BiR PARTi FELSEFE AYNI AMA HALK BiLMiYOR.

SONRA SECiMLER SONRAGECMiS PARTiLERi ELESTiRDiKLERi SEYLERiN AYNILARINI HATTA DAHA BETERiN YAPIP BIRAKIYORLAR.

SÜREKLi MASONLARA HiZMET TÜRKiYENiN DURUMUNU BUNLARDAN CIKARACAGIZ YOKSA KiMSENiN GÜNDEMDEKi SICAK GELiSMELERDEN BiRSEY ANLADIGI YOK

BiR PATLAMA OLUYOR PKK'NIN ÜSTÜNE ATILIYO PKK BEN YAPMADIM DiOR OLAY ORTADA KALIYOR.

BUNU iSRAiL EKSENLi AMERiKA YAPTIRDI

TÜRKiYE SON GÜNLERDE ERGENEKONDU KAPATMA DAVASIYDI COK GÜNDEME GELDi HALK BiLiNCLENMEYE BASLADI GÜNDEMi DAGITMAK VE BiRiLERiNE GÖZ DAGI VERMEK ADINA YAPILDI BU HAiN SALDIRI

YAPANA DEGİL YAPTIRANA BAKACAKSIN.
Derin Gündem
irfan özgüzel
MASONLAR HAKKINDA DERiN BiLGi KONU ARSiViNDE iLK AYLARDAKi YAZILARIMIZDA VAR
ONLARIDA OKUMANIZI TAVSiYE EDERiZ P2 ÖRGÜTÜNÜN GÖRÜNTÜLERi MEVCUT




Derin Gündem
irfan özgüzel

About irFaN DeRiN GüNDeM

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

KÜRT ACILIMININ TÜM DESiFRESi

iYi iZLE AKP TÜRKiYEYi BÖYLE SATIYOR _______________________________________________________________________ OLASI BiR iSTANBUL DEPREMi OLURSA AMERIKA TÜRKIYEYI ISGAL EDER